Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

1017 ALYX 9SM - marca intrigantă Metthew Williams.

Adăugat
2023-02-07

Creatorul brandului 1017 ALYX 9SM Matthew Williams este cunoscut de mulți în principal ca director de creație al casei de modă Givenchy. Designerul și-a fondat brandul în 2015, dar acesta a câștigat rapid o mare recunoaștere, printre altele datorită cooperării cu vedete precum Kanye West sau Lady Gaga.
Misterios, și să fim sinceri, destul de complicat, numele mărcii sună intrigant. Începând cu numărul 1017, care este data nașterii creatorului (17 octombrie 1985), ALYX este numele fiicei sale mai mari, iar 9SM se referă la fosta adresă a Alyx Studio, aflat atunci în New York. În prezent, sediul brandului este situat în Italia și toate colecțiile sunt produse acolo.
Interesant este că totul a început cu producția de îmbrăcăminte și accesorii pentru femei. Abia după doi ani, brandul și-a prezentat propunerile pentru bărbați.

Atributul care deosebește marca de ceilalți este, fără îndoială, catarama caracteristică, concepută pe modelul celor întâlnite în centurile de siguranță din mașinile de tip rollercoaster. Williams definește catarama ca un fel de semn distinctiv, care, pe lângă valorile funcționale și estetice, este un element al ADN-ului mărcii.

Lui Matthew îi pasă de transparența mărcii sale, care este ajutată de tehnologia blockchain care îi permite să urmărească și să documenteze cu exactitate ciclul de viață al produsului și fiecare etapă a creării acestuia.Datorită acestui lucru, clienții săi pot afla despre originea materiilor prime, unde si cand s-au cusut proiectele sub stindardul 1017 ALYX 9SM

În acest moment, brandul se poate lăuda cu proiecte comune cu branduri precum: Stussy, Nike sau ROA, iar acesta cu siguranță nu este sfârșitul unei colaborări fructuoase.


 

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel