Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

30th Anniversary - Air Jordan 3 Retro 'Katrina'

Adăugat
2018-05-10
S-a stabilit. După mai mulţi ani de speculaţii şi mereu tinerii „jordan” au fost în sfârşit auziţi. Brandul Jordan a decis să se reîntoarcă şi aşa a pus în vânzare, pentru prima dată, ediţia - Air Jordan 3 ‘Katrina’.

Aşa cum majoritatea dintre voi cunoaşteţi, în anul 2005 linia de coasta americană a fost măturată de unul dintre cele mai mari uragane din istorie. Ucigătoarea Katrina cel mai puternic a lovit New Orleans, provocând aproape 2 mii de decese. Nici până astăzi nu a fost refăcută, în totalitate, infrastructura respectivului oraş.

În anul 2006 marca Jordan a scos pe piaţă un număr limitat de perechi, din modelul lor simbolic Air Jordan 3, într-o culoare care amintea de versiunea originală – „Fire Red”, denumirea primită a fost „Katrina”. Ele au reprezentat un omagiu adus victimelor cataclismului şi, în acelaşi timp, au contribuit la înlăturarea efectelor groaznicului uragan. Toate perechile au fost scoase la licitaţii caritabile, iar câştigurile au fost direcţionate spre alinarea suferinţelor şi diminuarea pierderilor.

Cu ocazia jubileului a celei de a XXX a aniversări a modelului şi după 12 ani de aşteptări, aceste încălţări au intrat, în sfârşit, în vânzare, încântarea fanilor JB. Cu ocazia acţiunilor „The Week of IIIs”, încălțările au intrat în cele mai bune magazine din întreaga lume, printre care şi în SneakerStudio.

Acum, vă aşteptăm să vedeţi prezentarea făcută special pentru voi, cu această ocazie, un mini-lookbook AJ3 „Katrina”, accesibil prin acest link.


rafcyk
Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel