Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

A 25-a aniversare a Reebok InstaPump Fury

Adăugat
2019-03-26
Reebok InstaPump Fury a debutat în 1993 ca model de bază pentru întreaga serie "Pump" și ca parte a campaniei "Planet Reebok". 

Inovația a fost adusă prin sistemul PUMP în partea din față a pantofului și în limbă, adică sistemul de stabilizare a piciorului fără legare! Un proiect controversat, dar în același timp extrem de funcțional. Stabilizarea și potrivirea au fost îmbunătățite tocmai prin acest panou frontal pompat, numit InstaPump.

Încălțările, datorită designului futurist, precum și datorită greutății mici, au avut un mare succes... în Japonia! Inițial neapreciate în Europa, acestea au constituit un exemplar special pentru colecționari.

Proiectul a fost prezentat pe scară mai largă un an mai târziu, în 1994, într-o formă ușor modificată și într-o combinație la fel de nebunească de culori strălucitoare - galben, negru și roșu. InstaPumps au fost "umplute" cu tehnologie, li s-a adăugat panoul frontal pompat pentru stabilizarea piciorului -THE PUMP Full-Foot Chamber System’, amortizare cu gaz ‘Hexalite’ și stabilizare cu o placă de carbon - ‘Graphlite’. Piața asiatică literalmente "a înnebunit" după ei.

Prima repunere pe piață a avut loc în 1996. Anii următori au dus la numeroase colaborări, inclusiv cu casa de modă Chanel. După 25 de ani, echipa Reebok Classic a decis să reînvie acest simbol clasic nemuritor prin modelul original "Citron" din anul 1994. InstaPump Fury ‘94 Prototype’ este o ediție exclusivă limitată și numerotată (1994 de perechi), a cărei premieră mondială a avut loc pe 22 martie.


rafcyk
Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel