Blog

                    Sneaker Blog
ARKK Copenhagen Stormrydr - Creat ca să reziste

ARKK Copenhagen Stormrydr - Creat ca să reziste

22/11/2019

Nu există vreme rea, ci doar haine nepotrivite.Așa sună vechiul proverb scandinav, după care s-au ghidat designerii ARKK Copenhagen în timpul lucrărilor asupra unuia dintre cele mai noi modele cu un nume intrigant - STORMRYDR. Acestea sunt încălțări create pentru a rezista chiar și la cele mai dure și mai severe condiții.

Designul acestui model nu diferă de alte proiecte ale acestui brand - este foarte interesant și futurist și, în acest caz, dotat cu tehnologii care vor rezista oricărei expediții. Datorită membranei patentate HydrixShield, încălțămintea este impermeabilă și rezistentă la vânt, în plus, are 400 de grame de izolație, astfel încât să nu te temi, chiar și de cele mai scăzute temperaturi. Merită acordată atenție tălpii Vibram care este adesea folosită la încălțămintea pentru trekking datorită greutății sale reduse, precum și rezistenței și aderenței excepționale.

Dacă ai nevoie de încălțăminte care, pe lângă un design deosebit, îți va oferi și posibilitatea de a străbate orașul fără să te temi de ploaie, vânt sau zăpadă - STORMRYDR este propunerea perfectă pentru tine. Încălțămintea este disponibilă în trei variante de culori, astfel încât fiecare va găsi ceva potrivit preferințelor sale.