Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

Adidaşi noi pentru copii

Adăugat
2017-12-15
Sfârşitul anului 2017, cu siguranţă, nu reprezintă o perioadă de odihnă pentru proiectanţii adidas. Chiar dimpotrivă! Pentru a se menţine în buna tendinţă a anului au hotărât să ne arate ceva special. Este vorba despre un model cu totul nou – adidas Prophere

Designerii mărcii ne-au obişnuit deja cu numeroase surprize, având diverse inspiraţii precum şi cu o îmbinare minunată a vechiului cu noul. Nu este altfel nici de data aceasta. Modelul Prophere este, înainte de toate, o siluetă inovativă, cu puternice rădăcini în anii 90’dar cu un stil modern. Privind aceşti adidaşi gândul cu siguranţă va fugi către seria de adidaşi EQT. Dar pentru a face o caracterizare rapidă vă invităm să vă îndreptaţi atenţia către 3 elemente.  

Primul element este partea superioară care are formă de ciorap. Datorită acestui fapt pantoful se adaptează foarte bine la forma anatomică a piciorului. Al doilea element sunt „3 Stripes” – cele 3 benzi laterale, care în acest caz sunt parte integrantă a sistemului de şireturi şi, în acelaşi timp au şi un rol de susţinere a metatarsului (a arcadei plantare). Ultimul element, pe care dorim să-l menţionăm, este talpa cu un model unic, gros. Aceasta este realizată din spumă poliuretanică şi are, pe întreaga suprafaţă, un model caracteristic.  

Putem concluziona, cu un citat din designerii mărci, spunând că – adidas Prophere a fost creat pentru a verifica unde se află limitele stilului urban.  

Premierea modelului a fost stabilită pentru data de 15.12.2017. 
dżo
Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel