Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

Air Jordan 1 High OG „City of Flight”

Adăugat
2018-01-11

    Au o formă specifică, uşor recognoscibilă de toţi „Jumpmanii” astfel încât a fost pregătită o minunăţie pentru fanaticii NBA. Următorul meci al stelelor – „2018 All-Star Game” tradiţionala confruntare a estului cu vestul, reprezintă întotdeauna o atracţie puternică pentru iubitorii acestui sport. Proiectanţii Jordan Brand au urmat tradiţia „calapodului”, luând primul pro-model al “zburătorului” Michael.

Vorbim acum despre Air Jordan 1 High OG „City of Flight” care a fost creat în scopul omagierii locului în care se va desfăşura turneul anul acesta – oraşul Los Angeles. Această ediţie este o prezentare reuşită a “felului principal” al Serii Stelelor din acel an, adică Air Jordan 3 OG „Black Cement”, pe care Jordan l-a purtat în timpul meciului stelelor din 1988. Dar despre acestea vom spune mai multe în apropierea premierei din februarie.

Întorcându-ne la eroul articolului de astăzi, AJ1 ‘All-Star’, acesta este o apariţie din piele neagră, texturată, care are finisaje realizate din piele de aceeaşi culoare a cărui întreg a fost completat cu un midsol de culoare alba şi cu un logo auriu în partea exterioară precum şi cu o amprentă aniversară care reprezintă o harta a “Oraşului Îngerilor”. În plus, modelul aniversar, este disponibil atât în variantă pentru doamne cât şi pentru domni. Pentru fiecare sunt disponibile şireturi ce au colori alternative.

Premiera mondială a fost stabilită pentru data de 10.01 şi după această data vă invităm pentru o cunoaştere mai detaliată galeria de mai jos, iar încălţămintea se găseşte la acest link.

rafcyk

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel