Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

Asics GEL-Lyte III OG 30th Anniversary

Adăugat
2019-11-15

  „Jeleurile” legendare au revenit. Cu exact 30 de ani în urmă, gigantul japonez al industriei sportului și-a prezentat modelul emblematic „ultimate performance” - GEL Lyte III, un proiect al lui Shingeyuki Mitsui. Aceste încălțări erau mult mai ușoare decât predecesorii lor. Tehnologia Alpha-GEL, prezentată pentru prima dată lumii în anul 1986, a fost invariabil responsabilă pentru amortizare, la fel ca și în întreaga serie.

 

Una dintre caracteristicile specifice ale modelului GEL-Lyte III este „limba dublă” - o caracteristică inovatoare care asigură o potrivire mai bună. La lansare, GL III a fost considerată drept încălțămintea pentru alergare cea mai avansată tehnologic de pe piață. Aceasta a constituit începutul unei epoci extraordinare atât pentru brandul japonez, cât și pentru modelele clasice care folosesc această tehnologie. În ceea ce privește nuanța originală emblematică „Citrus”, aceasta este o caracteristică estetică tipică de la începutul anilor ‘90. Baza albă, clasică, a fost combinată cu panouri laterale turcoaz, cu nuanța emblematică de lămâie pe guler și pe limbă, iar întregul design a fost finisat cu o talpă albă accentuată cu negru și gri. Șireturile și logotipul lateral sunt, de asemenea, de culoarea lămâiei.

 

Prima revenire a „treiarilor“ a avut loc în anul 2007. Poziția înaltă în segmentul retro a fost cimentată mai târziu prin numeroase colaborări, printre altele, cu Solebox sau Ronnie Fieg (KITH). Anul viitor va fi cea de-a 30-a aniversare a modelului, ceea ce va rezulta probabil în numeroase ediții GEL-Lyte III.

 

Avanpremiera Asics GEL-LYTE III OG 'Citrus' va avea loc la SneakerStudio deja pe 15 noiembrie.

 

rafcyk

 

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel