Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

Bobbito x Puma Suede 50

Adăugat
2018-05-28

“Where’d You Get Those?”

PUMA germană continuă celebrarea celei de-a 50-a aniversări a legendarului său produs al popculturii într-un mod absolut original... ca urmare a unei noi colaborări cu legendarul Robert "Bobbito" Garcia - expert în baschet, hip-hop și ambasador al culturii străzii din New York. Acest DJ legendar, autor de cărți, regizor, personalitate radio și membru al ‘Rock Steady Crew”, a crescut împreună cu iconicul PUMA Suede.

Bobbito este unul dintre cei mai vechi sneakerheads și autor al unor publicații tematice despre pantofi - “Where’d You Get Those? și „New York City's Sneaker Culture: 1960-1987,” ani în care a promovat chintesența culturii sneakers din New York. Este un personaj care, la fel ca modelul Suede, a lăsat după sine urme pe terenurile de joc, străzi și cluburi, creând cultura New York-ului.

"M-am gândit să creez ceva care îmi aminteşte de vremurile mai simple din anii '70, epoca mea, când eleganţa și simplitatea au domnit în tendințele culturii b-ball", îşi aminteşte Bobbito.

După prezentarea personalităţii care stă în spatele acestui proiect, voi trece la eroul principal al postării de astăzi. Puma Suede x Bobbito este un ‘old school’ veritabil. Modelul recunoscut de toți producătorii de încălțăminte, se caracterizează printr-o talpă clasică, invariabil albă. Au fost pregătite două versiuni coloristice: În nuanţe de portocaliu și alb vintage și alb clasic cu accente albastre – într-o ediţie mai minimalistă și modernă. Pe ambele modele a fost plasată o semnătură aurie pe folie Bobbito, plasată pe partea din spate a pantofului, precum și fraza iconică “WHERE’D YOU GET THOSE?” brodată pe branțul interior.

Versiunea de mai sus Puma Suede x Bobbito va fi disponibilă în curând accesând acest link.

#ForAllTime

rafcyk

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel