Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

Champion by Wood Wood

Adăugat
2019-01-07
  Aș dori să vă prezint o nouă ediţie a colecției comune a gigantului fashion american Champion și a mărcii de îmbrăcăminte daneze WOOD WOOD, care vine din celebrul cartier din Copenhaga - Nørrebro.  
 
Leitmotivul mini-colecției Champion by WOOD WOOD a devenit ... instrucțiunea de spălare, care de obicei este ascunsă în interior sub forma unei etichete, aceasta a devenit un element de design grafic de bază. 
 
Întreaga colecție este inspirată de atmosfera baseball-ului, boxului și navigaţiei maritime. Modelele și combinaţiile de culori tipice pentru WOOD WOOD: gri, negru, smarald și alb se armonizează perfect cu stilul sportiv al Champion. 

Un avantaj suplimentar al cooperării de mai sus este locul de producţie - "Made in France", care este cu siguranță convingător pentru maniacii calității și suporterii "fair trade". Colecţia este limitată, vă trimit la mini-lookbook-ul pe care l-a pregătit pentru noi nowciax.
 
rafcyk 

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel