Costuri și modalități de livrare

Timp de livrare

Ne ocupăm cu toate comenzile primite cât mai repede posibil pentru ca să poți primi comanda ta în cel mai scurt timp. 

Durata livrării comenzii către client, prin curierat, de obicei este de 5 zile lucrătoare. Termenul maxim de realizare al comenzilor nu ar trebui să depășească 7 zile lucrătoare și în niciun caz nu va depăși 14 zile de la data încheierii contractului de vânzare.

Începerea pregătirii comenzilor poate întârzia până în momentul primirii în contul bancar al Magazinului suma transferată al comenzii în cazul în care clientul alege metoda de plată prin transfer bancar sau un serviciu de plată online.

Coletele trimise de către noi livrează firma de curierat Urgent Cargus. Expedierea comenzilor se desfășoară de luni până vineri.

 

Plată online


În cazul plății online sau prin transfer bancar livrarea comenzilor de peste 149 lei este gratuită. Costul livrării comenzilor cu o valoare mai mică este de 9 lei.

Plată la livrare

În cazul plății la livrare costul livrării fiecărei comenzi este de 9 lei.

 

Securitatea livrării

Fiecare produs este împachetat într-o cutie de carton, care îl protejează de efecte externe. Pe lângă aceasta asigurăm o garanție completă la întreaga contravaloare a fiecărei comenzi, de aceasta cumpărăturile la SneakerStudio.ro nu sunt doar comode, dar și sigure.