Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

Cum să alegi o jachetă de damă pentru primăvară?

Adăugat
2020-03-24

Primele raze de soare de afară vestesc sosirea primăverii. În sfârșit, vom putea petrece mai mult timp în aer liber și vom putea să ne bucurăm de natura care se trezește la viață. Acesta este, de asemenea, timpul pentru împachetare a hainelor de iarnă și trecerea la jachete de tranziție. Hai să vedem cum să alegi o jachetă de damă pentru primăvară.

 

Jacheta de primăvară – croială și stil

Unul dintre aspectele de bază care trebuie luate în considerate la alegerea unei jachete de tranziție este croiala și stilul. În magazine se găsesc jachete oversize, foarte la modă deja de mai multe sezoane, jachete scurte bombardier sau hanorace clasice. Fiecare dintre ele are susținătorii săi, iar alegând o jachetă merită să te ghidezi nu numai de modă, ci și de preferințele tale și de stilul vestimentar.

Dacă te îmbraci în fiecare zi în stilstreetwear, atunci o jachetă scurtă bombardier sau o jachetă oversize poate fi o completare deosebită a garderobei tale. Aceasta se va asorta la celelalte elemente ale stilizărilor tale și te va face să arăți grozav întotdeauna.

Dacă preferi un stil casual mai sobru, o geacă de tip parka va fi o idee mai bună. Aceasta este o haină universală care funcționează atât în combinație cu un stil vestimentar sport, atenuând ușor caracterul streetwear, cât și în combinație cu o ținută tipică în stil casual. Acesta este un model atemporal de aceea merită aleasă dacă ești în căutarea unei jachete pentru orice situație.

Merită să acorzi atenție, de asemenea, lungimii jachetei. Jachetele bombardier sunt jachete până la șold și uneori chiar și mai scurte. Gecile de tip parka sunt ceva mai lungi și, în general, sunt preferate de femeile cărora le place căldura.


Ce material pentru o jachetă de tranziție?

Alegând o jachetă de tranziție, merită acordată atenție materialului din care este confecționată. Acesta influențează în mod direct confortul de utilizare, dar în același timp nu este lipsit de importanță pentru stilizarea Jachetele din denim, piele întoarsă și piele clasică au revenit la purtare, deși se poate spune că nu au ieșit niciodată din modă. Materialele din care au fost confecționate rămân cel mai tipic exemplu de materiale atemporale, folosite de ani de zile și alese cu plăcere nu numai datorită aspectului lor deosebit, ci și excepționalei durabilității.

Unele jachete de tranziție sunt confecționate din materiale impermeabile, ceea ce le face potrivite ca jachete de ploaie. Membranele utilizate în acestea protejează împotriva umezelii, dar în același timp asigură circulaţia aerului, ceea ce îmbunătățește semnificativ confortul în timpul folosirii. Sunt ușoare și se usucă rapid, de aceea sunt ideale pentru excursii mai scurte cât şi mai lungi.


 

Jachetă de primăvară – ce tip de încheiere?

 

Uitându-ne la jachetele de primăvara vom observa cu siguranță că acestea se deosebesc și prin modul de încheiere. Există jachete încheiate cu nasturi, cu capse, cu fermoar sau puse peste cap. Alegerea îți aparține și depinde în mare măsură de preferințele tale în ceea ce privește îmbrăcarea acestei piese vestimentare. Unii preferă jachetele cu fermoar, deoarece apreciază încheierea rapidă, în timp ce alții preferă jachetele cu nasturi, deoarece îi consideră drept un element decorativ suplimentar. Este greu de spus care dintre aceste soluții este cea mai bună, deoarece preferințele au cea mai mare influență asupra deciziei tale.Jacheta de tranziție – detalii importante

 

Alegând croiala, trebuie luat în considerare nu numai tipul general al jachetei, ci și detaliile. Poți opta pentru o jachetă cu guler clasic, guler ridicat, glugă. Observă că unele jachete de tranziție sunt aproape netede și nu au buzunare, în timp ce altele sunt pline de buzunare și buzunărele. Nu numai că sunt funcționale, deoarece poți ascunde comod cheile, șervețelele sau telefonul, dar sunt și decorative. Acestea devin adesea unul dintre cele mai importante elemente decorative ale jachetei, mai ales dacă au în plus nasturi, clapete, aplicații care sunt confecționate dintr-un material de altă culoare. Datorită acestui fapt, îi conferă jachetei un caracter deosebit și aceasta merită să fie remarcată.Jacheta de primăvară – ce culoare să aleg?

 

Ultimul element din lista care trebuie luat în considerare în timpul căutării unei jachete de primăvară este culoarea acesteia. Varietatea de culori din ofertă este surprinzătoare și putem spune cu siguranță că alegerea nu este ușoară. Pe de o parte, avem culori foarte clasice, cum ar fi bleumarin, negru sau kaki, iar pe de altă parte, roz sau albastru deschis. Vei găsi, de asemenea, jachete de primăvară în culori foarte energetice, cum ar fi roșu sau galben. Alegerea culorii jachetei se poate dovedi și mai dificilă atunci când ai de ales dintre modele nu numai într-o singură culoare, dar și modele colorate care atrag atenția.


Privind această gamă largă de opțiuni, te-ai putea simți un pic copleșită, dar îți recomandăm să priveşti dintr-o altă perspectivă. Datorită acestei oferte atât de largi, vei putea găsi cu ușurință o jachetă într-una dintre culorile tale preferate sau în mai multe culori, ceea ce îți va permite să o combini ușor cu alte piese vestimentare, creând stilizări de cel mai înalt nivel.


Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel