Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Despre noi

SneakerStudio este un magazin multibrand, care se află în cartierul istoric al Cracoviei - Kazimierz.
Veche clădire, atractiv interior, vast sortiment - aceste caracteristici fac stilul magazinului unic.

 

 

 

La sfârșitul anului 2016 ne-am lărgit magazinul cu "cealaltă parte a peretelui", unde de atunci funcționează SneakerStudio Woman.
Acest loc a fost creat exclusiv pentru femei. Nu am uitat nici de copiii voștri, de acesta am creat insula păcii și armoniei și pentru ei - SneakerStudio Kids.

 

 

Magazinul nostru colaborează exclusiv cu branduri de încredere, datorită cărora putem să garantăm actualizarea și completarea periodică a ofertei noastre cu cele mai noi produse, inclusiv cele "must-have". Am ales cu multă atenție produsele mai multor branduri recunoscute la nivel internațional, care în funcție de aspect, fabricație și originalitate, corespund celor mai noi criterii. Nu ne place să stăm pe loc, de aceea ne dezvoltăm continuu și suntem deschiși la noutăți. Este important pentru noi ca produsele pe care le reprezentăm să urmărească întotdeauna trendul actual.

 

  

Datorită Clienților noștri creativi și receptivi, magazinul nostru este întotdeauna plin de viață și energie pozitivă. La acesta contribuie în mare parte și oamenii, a căror muncă este pasiunea lor. Înafară de a-i servi pe Clienții noștri, ne place să organizăm evenimente, la care invităm de obicei și personajele de seamă ale lumii muzicale, modei și a sportului. Pe lângă aceasta participăm la diferite prezentări de pantofi și târguri. De asemenea, sprijinim cu plăcere diferite evenimente culturale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Magazinul nostru online


http://sneakerstudio.ro

Social Media

Facebook: https://www.facebook.com/SneakerStudioCOM

Instagram: @sneakerstudio_com 

Serviciul Clienți al magazinului nostru

Adresa de e-mail: info@sneakerstudio.ro

Numărul de telefon: +40344780181


Îți stăm la dispoziție de luni până vineri între orele 10-18.

 

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel