Despre noi

SneakerStudio este un magazin multibrand, care se află în cartierul istoric al Cracoviei - Kazimierz.
Veche clădire, atractiv interior, vast sortiment - aceste caracteristici fac stilul magazinului unic.

 

 

 

La sfârșitul anului 2016 ne-am lărgit magazinul cu "cealaltă parte a peretelui", unde de atunci funcționează SneakerStudio Woman.
Acest loc a fost creat exclusiv pentru femei. Nu am uitat nici de copiii voștri, de acesta am creat insula păcii și armoniei și pentru ei - SneakerStudio Kids.

 

 

Magazinul nostru colaborează exclusiv cu branduri de încredere, datorită ce putem să garantăm regulara actualizare și completare a ofertei noastre cu cele mai noi produse, inclusiv cele "must-have". Am ales cu multă atenție produsele mai multor mărci recunoscute la nivel internațional, care în funcție de înfățișare, producere și originalitate corespund celor mai noi criterii. Nu ne place să stăm pe loc, de acesta ne dezvoltăm continuu și suntem deschiși la noutăți. Este important pentru noi ca produsele reprezentate de către noi să urmărească întotdeauna trendul actual.

 

  

Datorită noștrilor Clienți creativi și deschiși la minte magazinul nostru este întotdeauna plin de viață și energie pozitivă. La acesta contribuiesc în mare parte și acei oameni, a căror muncă este și pasiunea lor. Înafară de a-i servi pe Clienții noștri, ne place și să organizăm evenimente, la care invităm de obicei și personajele de seamă ale lumii muzicii, modei și a sportului. Pe lângă acesta partecipăm la diferite prezentări de pantofi și târguri. Înafară de acestea sprijinim cu plăcere diferite evenimente culturale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Magazinul nostru online


http://sneakerstudio.ro

Social Media

Facebook: https://www.facebook.com/SneakerStudioCOM

Instagram: @sneakerstudio_com 

Serviciul Clienți al magazinului nostru

Adresa de e-mail: info@sneakerstudio.ro

Numărul de telefon: +40722185413


Îți stăm la dispoziție de luni până vineri între orele 9-17.