Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

Diadora x LC23 'Pink Panther'

Adăugat
2020-02-17

Brandul italian cu tradiții a decis să continue colaborarea cu designerul autohton LC23 a.k.a. Leo Colacicco.

Leo s-a născut la Bari, dar este strâns legat de Milano. A început cu producția manuală de cămăși din materiale de cea mai înaltă calitate. Diligența italiană și executare de precisie sunt caracteristici pe care designerul le apreciază în mod deosebit. Linia LC23 se bazează pe personalizare, distincție, calitate, măiestrie, stil, pasiune și dragoste.

Cel mai recent proiect al italianului împreună cu Diadora reprezintă un omagiu adus personajului suprarealist, Panterei Roz. Eroina seriei de filme de crime și comedie a apărut pentru prima dată în 1963 și încă de atunci a capturat inimile telespectatorilor din întreaga lume.

Colecția Diadora x LC23 se caracterizează printr-o paletă de culori îndrăznețe (în special culoarea principală roz), un aspect de pastel și materiale clasice, cum ar fi piele întoarsă, piele netedă și nubuc. Cireașa de pe tort o reprezintă imaginile brodate cu Pantera Roz. Colecția include două modele. De tenis – Rebound Ace și de alergare în stilul 'chunky shoes’–Whiz Run.

Premiera Diadora x LC23 'Pink Panther' va avea loc pe 17.02. Ambele modele din colecție pot fi găsite la acest link.

rafcyk

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel