Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

Embrace Yourself

Adăugat
2022-06-07

  Ceea ce a alimentat campania „Embrace Yourself” este convingerea neclintită că unicitatea este – și ar trebui să fie – o valoare universală. Raționamentul incontestabil că, pentru a te crea, uneori trebuie să te rupi de circumstanțele tale, precum și de oameni, credințe și locuri. Pentru a depăși tradițiile, cutumele și definițiile. Pentru a-ți asculta vocea interioară și pentru a o urma.
Știm că este un întreg proces – și nu unul ușor.
Știm că pentru a-l finaliza este nevoie de timp, curaj și determinare.
Dar știm și că merită efortul.

„Embrace Yourself” este un nou proiect marca SneakersStudio.
Am invitat 5 oameni talentați din colțuri ale lumii și i-am rugat să ne spună cât de mult le-a schimbat viața acceptarea de sine. Ne-am întâlnit cu Nany, Gadutra, Nadia, Klaudia și Radek în propriile lor universuri – în spații creative, care răsună de muzică, construite cu elemente vizuale, imortalizate în fotografii, puse în mișcare prin ritmuri de dans și pătrunse de spiritul sportiv.

I-am lăsat să fie în centrul atenției și să se desfășoare liber – fără scenarii, montaje, editare sau duble. În loc să tindem spre perfecțiune, am pus accent pe naturalețea și autenticitatea formei și a conținutului - în căutarea adevărului despre acestea și despre noi înșine.


 

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel