Blog

                    Sneaker Blog
Filling Pieces - un compromis între streetwear și hi end

Filling Pieces - un compromis între streetwear și hi end

06/02/2019

Filling Pieces este un brand de încălțăminte provenit direct de la Amsterdam. Acesta a fost creat exact cu zece ani în urmă (2009), iar fondatorul lui este designerul olandez Guillaume Philibert, care s-a încadrat în nișa dintre sneakerși și pantofii mai exclusivi „casual“.

Fiind student la arhitectură, Guillaume și-a dat seama că achiziționarea de snickerși de înaltă calitate la un preț rezonabil era imposibilă. Acceptând provocarea, Guillaume a profitat de oportunitate și a început proiectarea unui pantof unic, după propria sa viziune. Astfel, la sfârșitul anului 2009, a luat naștere prima colecție Filling Pieces compusă dintr-un singur model - "Low Top".

În prezent, colecția Filling Pieces cuprinde o gamă întreagă de modele unice și contemporane. Toate proiectele sunt fabricate manual în Portugalia, cu atenție la detaliu, folosind cele mai bune materiale italiene.

După câțiva ani de activitate,  Filling Pieces a devenit un adevărat brand global, care și-a extins recent oferta cu o colecție de îmbrăcăminte și accesorii dedicate.

rafcyk