Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

KangaROOS 'Save the Polar Bear'

Adăugat
2020-05-18

    Ursul polar este unul dintre cei mai mari prădători de uscat de pe planeta noastră. În acelaşi timp, este şi una dintre speciile cele mai ameninţate cu dispariţia. Habitatul natural al locuitorului arctic se topeşte literalmente sub labele sale, din păcate, în cel mai adevărat sens al cuvântului. Uniunea Internaţională pentru Conservarea Naturii - IUCN este îngrijorată de faptul că populaţia actuală va scădea cu cel puţin 30 la sută în următoarele patru decenii ca urmare a topirii progresive a calotei gheţarului din cauza încălzirii globale. Poluarea mărilor, intensificarea transportului maritim, numărul tot mai mare de turişti, precum şi căutarea şi extracţia petrolului şi a gazelor naturale din Arctica ameninţă, de asemenea, umanitatea. Din anul 2006, ursul polar se află în categoria „În pericol de dispariţie” de pe Lista Roşie IUCN.

 

Lucrat manual, KangaROOS ‚Save the Polar Bear’ Made in Germany are ca scop atragerea atenţiei publicului asupra problemei încălzirii globale. În natură, blana animalului străluceşte în alb pur datorită reflectării gheţarului. Pentru a redea încălţămintei culoarea care corespunde culorii reale a blănii, a fost utilizată o combinaţie de bej şi alb. Carâmbul este făcut din piele întoarsă de viţel de calitate înaltă, în timp ce finisajul este confecţionat dintr-o combinaţie de plasă şi piele de porc. Modelul „Runaway ROOS 001” a fost dotat cu un amortizor DYNACOIL care este sistemul pilot KangaROOS pentru asigurarea confortului.

 

KangaROOS ‚Polar Bear’ Made in Germany este o colecţie limitată de 274 de perechi numerotate manual şi lansate într-un box comemorativ. Premiera globală va avea loc pe 16.05.2020.

 

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel