Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

KangaROOS Ultimate 2 „Veteran Desert”

Adăugat
2020-10-23

  Brandul american KangaROOS ne-a obișnuit deja cu un anumit nivel al proiectelor de colaborare. Eticheta „Made in Germany” și numărul foarte limitat de produse sunt un adevărat deliciu pentru colecționarii din „vechea școală”. Box-urile de ocazie și adăugările omniprezente reprezintă o valoare adăugată care contribuie la primirea cu entuziasm a proiectelor de colaborare de la KangaROOS.

Cea mai recentă ediție a „Veteran Desert” este o continuare a colecției „Veteran” de anul trecut, produsă manual în fabrica Münchweiler. La fel ca predecesorul său, acest model în ediție limitată își propune să atragă atenția asupra nevoii absolute de interacțiune pașnică!

În vremuri de criză, în care în fiecare zi apar noi surse de conflict în regiunile afectate de situații care pun viața în pericol, în care viața cotidiană este adesea o sarcină dificilă, importanța instituțiilor precum ONU trebuie vizualizată în mod constant în conștiința societății globale. Prin urmare, de ziua ONU - 24 octombrie 2020, va avea loc premiera modelului „Veteran Desert” cu o cască albastră pe călcâi. Ziua Națiunilor Unite subliniază idealurile durabile ale Cartei care a intrat în vigoare în urmă cu 75 de ani. Din 1945, 24 octombrie a fost sărbătorită în fiecare an ca Ziua Națiunilor Unite.

Organizația Națiunilor Unite Organizația Națiunilor Unite lucrează pentru o globalizare echitabilă și desfășoară acțiuni climatice îndrăznețe.

Partea superioară a modelului KangaROOS Ultimate 2 „Veteran Desert” este realizată dintr-o combinație de piele întoarsă și bumbac. Branțul este reciclabil și are proprietăți antibacteriene și respirabile. În plus, în talpa intermediară a fost utilizat cauciuc prelucrat (talpa exterioară) și sistemul nostru obligatoriu de amortizare DYNACOIL. Colecția este limitată la 450 de perechi numerotate manual.

Premiera a fost planificată pentru 24 octombrie în cele mai bune buticuri din lume.

rafcyk

 

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel