Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

KangaROOS x Iann Finalist NN

Adăugat
2020-07-31

   American KangaROOS nu încetineşte ritmul. De această dată patronul cooperării este iubitul meu oraș Berlin și DJ-ul legat de acest loc și fondatorul brandului Inan 030. El este de asemenea, şi proprietarul unui magazin vintage - Arhive Berlin. NN cu cele mai recente colecții ale sale, a dovedit că se descurcă perfect cu proiecte urmând tendinţele vremurilor, fără a renunța la accente de autor.  Inan și Kangaroo în prezent își unesc forțele și lansează primele asortimente de încălţăminte KangaROOS x Inan Batman Finalist.

 

Eroul postării de astăzi este modelul KangaROOS Finalist, care atrage atenția prin coloristica sa de albastru-alb-negru și materialele clasice, adică o combinație de plasă și piele. Cel mai tare accent al întregului design este talpa interioară turcoaz. Această combinație de culori îmi amintește foarte mult de capitala europeană de modă stradală și clubbing. Ca întotdeauna la edițiile „Made in Germany”, putem conta pe o manoperă deosebită și pe o calitatea înaltă a materialelor folosite.

 

INAN -„Credința este încrederea în convingerile sale“

 

Cusute manual KangaROOS x Inan Batman Finalist vor fi disponibile într-o cantitate limitată de 334 de perechi în buticurile selectate din întreaga lume. Sâmbătă 1/08, le veți găsi, printre altele în Sneakerstudio din Cracovia.

 

 

rafcyk

 

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel