Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

LEGO x adidas ZX 8000 Color Pack

Adăugat
2021-05-18

Există cineva care să nu fi auzit de LEGO? adidas Originals a decis încă o dată să colaboreze cu producătorul danez al acestor emblematice cărămizi colorate. Denumirea LEGO provine de la expresia daneză „leg godt”: „distrează-te”. Designerii germani și-au propus să folosească aceste jucării creative ca sursă de inspirație și au format o echipă LEGO x adidas, colaborând la crearea modelului adidas ZX 8000 „Color Pack”. În cadrul unui singur design colectiv, forma emblematică a pantofilor sport de la sfârșitul anilor '80 s-a îmbinat cu modelul legendarelor cărămizi. Firește, cărămizile colorate reprezintă tema principală, ale căror elemente de cuplare caracteristice și culori de bază au fost aplicate direct formei legendare a modelelor din seria adidas ZX. Întregul design rămâne monocromatic, de la talpă până la căpută, evidențiat de o singură etichetă din jacard roșu, cu sigla LEGO. Modelul este disponibil într-o gamă de șase culori diferite: gri, galben, verde, albastru, roșu și negru. Singurele elemente în contrast sunt eticheta cu siglă de pe limbă, menționată mai sus, și trei dungi albe în lateral.

Lansarea globală a încălțămintei LEGO este programată pentru data de 7 mai în magazine de top din întreaga lume, inclusiv SneakerStudio.

rafcyk


 

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel