Blog

                    Sneaker Blog
LEGO x adidas ZX 8000 Color Pack

LEGO x adidas ZX 8000 Color Pack

18/05/2021

Există cineva care să nu fi auzit de LEGO? adidas Originals a decis încă o dată să colaboreze cu producătorul danez al acestor emblematice cărămizi colorate. Denumirea LEGO provine de la expresia daneză „leg godt”: „distrează-te”. Designerii germani și-au propus să folosească aceste jucării creative ca sursă de inspirație și au format o echipă LEGO x adidas, colaborând la crearea modelului adidas ZX 8000 „Color Pack”. În cadrul unui singur design colectiv, forma emblematică a pantofilor sport de la sfârșitul anilor '80 s-a îmbinat cu modelul legendarelor cărămizi. Firește, cărămizile colorate reprezintă tema principală, ale căror elemente de cuplare caracteristice și culori de bază au fost aplicate direct formei legendare a modelelor din seria adidas ZX. Întregul design rămâne monocromatic, de la talpă până la căpută, evidențiat de o singură etichetă din jacard roșu, cu sigla LEGO. Modelul este disponibil într-o gamă de șase culori diferite: gri, galben, verde, albastru, roșu și negru. Singurele elemente în contrast sunt eticheta cu siglă de pe limbă, menționată mai sus, și trei dungi albe în lateral.

Lansarea globală a încălțămintei LEGO este programată pentru data de 7 mai în magazine de top din întreaga lume, inclusiv SneakerStudio.

rafcyk


 

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Continuarea navigării pe site implică acceptarea Politicii de Confidențialitate.
Close
pixel