Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

Levi’s® revine cu „Levi’s® for Feet” în această toamnă/iarnă 2022

Adăugat
2022-10-13

În septembrie 1975, Levi’s® a intrat oficial pe piața de încălțăminte mulțumită unei noi colecții de pantofi și pantofi sport numită „Levi’s® for Feet.” Lansarea a inclus la acea vreme 12 modele originale, iar comunicatul de presă al colecției le-a descris ca fiind „concepute pentru un aspect tânăr, robust și casual” Astăzi, cu atât de multă influență a anilor ’70 și ’80 în moda contemporană, readucerea unui pantof Levi’s® clasic din anii ’70 a părut măsura perfectă (jocul de cuvinte este intenționat).
Oferind două dintre cele douăsprezece modele originale, această nouă ediție Levi’s® for Feet menține „aspectul tânăr, robust și casual” care le-a făcut atât de populare în anii ’70 și, în plus, adaugă construcție și materiale premium pentru o bună măsură. Bazate în întregime pe modelele originale din 1975 din arhive, în acest sezon se lansează RVN 75 și RVN 75 Low, alte modele urmând a fi lansate în sezoanele următoare.

Modelul RVN 75 (numit inițial Raven) a fost unul dintre primii pantofi Levi’s® for Feet lansați în 1975, astfel încât a fost firească revenirea la acest pantof stilat și cu aspect casual robust pentru relansare. Cu aspectul de mocasin, venind până la gleznă și având o talpă din cauciuc flexibil, modelul este un amestec de atmosferă a anilor ’70 și stil modern care se potrivește perfect în orice garderobă actuală. Și poate fi chiar pantoful perfect care să meargă cu jeanșii Levi’s® 501® clasic.

În acest sezon se lansează și o versiune low-top a modelului original Raven numită RVN 75 Low (inițial Raven Low). Atât RVN 75, cât și RVN 75 Low sunt modele unisex și sunt disponibile în trei culori de piele suede. Pielea suede de calitate excepțională provine de la tăbăcăria Steads din Leeds, Anglia, una dintre cele mai vechi și mai prestigioase tăbăcării din Marea Britanie. Iar în ceea ce privește pielea întoarsă și tăbăcită vegetal, acestea sunt ambele de la tăbăcăria Horween din Chicago, Illinois. Fondată în 1905, Horween este una dintre cele mai vechi tăbăcării din S.U.A. și a fost recunoscută de mult timp ca sursa celei mai bune piei integrale din lume.

Toți pantofii din colecția Levi's® for Feet sunt asamblați în Portugalia, care este recunoscută la nivel mondial pentru producția de pantofi de înaltă calitate, iar fiecare pereche va avea o etichetă portocalie Levi's® pe partea exterioară a pantofului drept (pentru a se potrivi cu eticheta portocalie de pe buzunarul drept al blugilor Levi's Orange Tab). Ambalajul special include un sac de pantofi Levi’s® for Feet și o cutie cu capac portocaliu Levi’s® for Feet, în interiorul căreia se află hârtia de împachetat specială imprimată cu toate cele 12 modele ale gamei originale Levi’s® for Feet din anii 1970. Fiecare pantof va veni și cu o etichetă specială fie de la tăbăcăria Horween, fie de la Steads.


 

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel