Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

Mare vânzare! Vânzarea celor mai cunoscute modele la preţuri fără concurenţă!

Adăugat
2018-01-31

Mare vânzare! Vânzarea celor mai cunoscute modele la preţuri fără concurenţă!

 
  SneakerStudio micşorează preţurile pentru cele mai bune produse ale sale. Este o ocazie minunată pentru a vă procura, la preţuri excepţionale, o pereche de pantofi sau de a adăuga la colecţie încă o pereche de sneakers. În promoţie se regăsesc atât modele uşoare cât şi clasice, dar şi încălțăminte de iarnă. De asemenea, nu lipsesc, încălţările sport precum şi accesoriile moderne ale celor mai populari producători.  Lista completă conţine aproximativ cinci sute de produse, din care am selectat pentru Dvs 5 cele mai mari hituri:


adidas Jake Blauvelt Boot

 
  la plimbare (în curte / pe câmp – unde doriţi Dvs.) burniţează, zăpada murdară se topeşte, pe alocuri este îngheţată. Din cer parcă se cerne, căzând pe pământ „ceva ud”. Este o atmosferă gri, urâtă, neprietenoasă. Cum să treci peste iarnă, într-un oraş specific polonez, cu stil şi păstrându-ţi demnitatea masculină (a se citi: fără a purta cizme de cauciuc)?  Avem soluţia! Trebuie să ai un adidas Jake Blauvelt Boot. Sunt realizaţi din piele de înaltă calitate, bine protejaţi împotriva frigului şi a umidităţii, te simţi protejat ca în nişte încălţări pentru snowboard.

Preț: 721 lei -> 464 lei    

Reebok Club C 85

 
Reebok Club C 85 este un model cu o formă ce va fi întotdeuna la modă, ce îmbină reuşit cerinţele sport cu o eleganţă casual. Istoria acestor încălţări se împleteşte cu cea a sportivilor Rafael Nadal, Roger Federer şi cu cea a rebelului Andre Agassi. Nu şti cine sunt aceşti domni? Nu-ţi face probleme, probabil nici ei nu ştiu cine eşti tu! Aceşti sneakeri au fost introduşi în proiectare cu mult înainte ca cei menţionaţi mai sus să-şi înceapă cariera. Din 1986 au reuşit să treacă de „tribunalul” profesional şi să ajungă pe stradă, unde se regăsesc triumfători şi astăzi.    Preț: 421 lei -> 367 lei

New Balance 999

 
Avem o propunere pentru domnii care sunt în permanenţă în mişcare, şi anume modelul New Balance 999. Acesta se foloseşte cu precădere în timpul antrenamentelor. Cu succes se poate utiliza în timpul alergării – jogging, în activitatea de fitness sau în timpul executării exerciţiilor fizice. Aceşti sneakersi îţi conferă, întotdeauna, maximul unui suport pentru picior şi o minunată amortizare, datorată unei tălpi 3D şi a unui sistem de absorbţie a şocurilor – ABZORB. Bineînțeles că au importanță şi forma lor delicată, uşor futuristă, cu o tăietură optimizată dar şi culoarea deschisă foarte plăcută vederii. Un coleg din sala de sport, în ciuda efroturilor tale încă nu te observă? Dacă strălucirea alb argintie a acestor pantofi nu îl „răneşte” atunci, din păcate, nimic nu te mai poate ajuta.

   Preț: 449 lei -> 248 lei    

Nike Air Max 1 Jewel Premium

 
Ce au în comun unul dintre cele mai cunoscute modele de pantofi sport şi Centrul Pompidu din Paris? Înainte de a afla răspunsul la această întrebare, gândiți-vă care este semnul distinctiv al acestora și la ceea ce ar fi putut face o impresie foarte puternică cu mai mult de treizeci de ani în urmă. La prima vedere, este dificil să vezi vreun numitor comun, dar o opinie diferită o poate avea Tinker Hatfield, cel care a proiectat aceşti pantofi. Ideea principală era transparenţa. Inspirat de utilizarea unor astfel de soluții în clădirea din Paris, el a încercat să utilizeze acest element şi pentru sneakerii săi. Aşa a apărut primul model Air Max, la care sunt vizibile, şi se pot admira zonele de aer aflate în spaţiul tocului. De ce ar urmării cineva o astfel de zonă? De fapt nu se ştie, dar nici nu are importanţă, dar totuşi nu este o coincidenţă că Nike Air Max 1 este un model foarte important al stilului stradal, din întreaga lume.

       Preț: 654 lei -> 498 lei    

Reebok Workout Plus

 
Facem un mic exerciţiu de imaginaţie: încercaţi să vă daţi seama cum ar trebui să arate pantofii care puteţi să-i folosiţi pentru orice disciplină sportivă (să zicem că înainte de înot, dar şi la schi), şi de asemenea la orice echipament (dar totuşi nu la costume) precum şi pentru toate ocaziile (dar totuşi nu la înmormântări şi nici în excursiile efectuate în partea înaltă, stâncoasă a munţilor Tatra). S-ar putea să constataţi că, de fapt, aceştia sunt încălțările pe care nu o puteți descărca niciodată. Imaginați-vă ce economie de timp! Singura problemă ar fi probabil cum să-ți dai jos pantalonii și să faci un duș, dar, în cele din urmă, și această problemă s-ar rezolva. Acest caracter versatil se poate întâlni la sneakersi Reebok Workout Plus. Au fost creaţi în 1984 având ca destinaţie alergările de cursă lungă tip cross country, cu siguranţă de aici pleacă universalitatea lor. P.S. Acum serios, este bine, totuşi, să-i scoţi atunci când te bagi în pat.  
Preț: 443 lei -> 242 lei
  

Puma X Fenty Rihanna Chelsea Sneaker Boot

 
Aceşti sneakersi, originali, au apărut în anul 2015, iar în următorul an au primit premiul cu titlul „Shoe of the Year”. Ce a contribuit la succesul acestora? Numele (de fapt mai degrabă pseudonimul artistei) Rihanna? Reîntoarcerea în lumea modei a platformei? Sau poate combinația aspectului neobișnuit al utilizării? Cu siguranţă partea atractivă nu a fost reprezentată de numele … mult prea lung.. Şi totuşi, ce a fost, ce nu a fost, modelul Puma X Fenty Rihanna Chelsea Sneaker Boot se bucură de o enormă popularitate. Steaua din Barbados reuneşte elemente ale legendarei Puma Suede cu elemente clasice. Ca rezultat al acestui experiment au fost obţinuţi pantofii high-tech de toamnă-iarnă, care, pe de o parte sunt asociaţi cu cultura punk, iar pe de altă parte, au un finisaj elegant. Sunt expresia unui amestec exploziv! Nu este de mirare că reprezintă o combinaţie dintre rezistență şi greutate redusă, dintre rebeliunea şi inocența, dar putem spune că din între practică şi stil.

  Preț: 1088 lei -> 664 lei
   

Acestea sunt doar cinci modele de sneakersi care sunt accesibile spre vânzare la SneakerStudio. Aici poţi să găseşti mult mai multe lucruri interesante: nu numai încălţăminte dar şi veste moderne, bluze, eşarfe şi pălării. Nu pierdeţi ocazia, sunt calde!

Enjoy!
Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel