Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

Modelul adidas Handball Top OG 1987 revine!

Adăugat
2017-11-13

În 1987, anul revelațiilor în designul pantofilor sport, mulți jucători consacrați pe piață căutau ceva nou. Un produs care, în afară de a oferi performanțe excelente în sport, să atragă ochiul printr-un design unic și inovator.

Apropo, nu aveți senzația ca s-a format un cerc complet și 2017 este exact ca 1987?

Dar…revenind la subiectul principal al postării – astăzi este momentul să vă prezentăm un alt model de acum 30 de ani, adus de fuziunea din 2017 – adidas Handball Top OG. Celebrându-și cea de-a 30-a aniversare, brand-ul german a decis să readuca modelul, păstrând elementele de design și materialele din care a fost fabricat anterior. Lansat în 1987 ca pantofi sport pentru interior, adidas  Handball Top OG a fost continuarea modelului din 1979 Handball Spezial și – la fel ca precedesorul său – a ieșit în evidență cu designul său cu adevărat revoluționar. Practic toate elementele au suferit schimbări radicale, cu excepția conturului puternic al siluetei. Designerii brand-ului au decis să utilizeze materiale diferite pentru producție, au adăugat perforații și au înlăturat armătura distinctivă din partea de sus a pantofului. Talpa a fost complet refăcută de asemenea, și chiar cusăturile au fost făcute în mod diferit. În mod special, sunt demne de remarcat cele trei dungi distinctive din material textil – mulțumită lor adidașii oferă mai mult confort și elasticitate.

Modelul adidas Handball Top OG a fost absorbit de stilul urban de îmbrăcăminte la scurt timp după lansare, devenind o marcă distinctivă a modei casual. Mai este acest lucru valabil? Verifică și decide!


rafcykConfirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel