Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

Montana Cans x Reebok Classic

Adăugat
2018-03-07

Britanicii de la Reebok au decis să se unească în forţă cu liderul german … al vopselurilor pentru graffiti – Montana Cans! Obiectivul principal al proiectului este reprezentat de culoare. Proiectanţii l-au materializat într-o bogată gamă de culori “împinse” către graffiti, direct pe siluetele clasice ale pantofilor.

Câţi dintre Dvs. nu aţi întâlnit cultura stradală, cel puţin o data în viaţă, mai ales într-un oraş mare? Graffitiurile, picturile murale sau proiectele mari de street art sunt indispensabil legate de stilul urban al anilor 60.

Etichete, mărci, subtonuri, trainspotting şi … pantofi rapizi. Cultura graffiti chiar de la începuturile ei a pus în strânsă legătură muzica “străzii” şi încălţămintea sport.

Întorcându-ne la proiectul nostru, ambele teme au fost deja în strânsă legătură, de mai multe ori, dar, de data aceasta, proiectanţii de la Reebok, au decis să invite spre colaborare, un nume puternic, care a popularizat, în mod susţinut, “aruncatul textelor pe pereţi”. Culori concrete, din paleta de vopseluri Montana, au fost aplicate direct pe siluetele din piele a trei modele Reebok – Classic LeatherClub C 85 şi Workout Plus. Culorile vii, direct din paletarul Montana Cans sau ochi metalici, amintind de tuburile cu vopsea, se împletesc în mod ideal cu stilul minimalist clasic al seriei Reebok Classic. 

Culorile selectate pentru colecţie se pot vedea accesând acest link, iar eu vă recomand lookbook-ul pregătit special pentru această ocazie, în cele mai populare locuri din Cracovia.

„Graffiti is not a crime”


rafcyk

 

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel