Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

Nice work, bone daddy!

Adăugat
2019-10-15

Compania californiană Vans a decis să „reîmprospăteze” super-producția animată a lui Tim Burton „The Nightmare Before Christmas” din anul 1993.

Atmosfera sărbătorii Halloween a devenit tema principală a celei mai noi colecții a producătorului american. Bine ați venit în lumea colecției noi ‘Off The Wall’ în care îl veți întâlni pe Jack Skellington și întreaga echipă din „Orașul Halloween”. Colecția abundă în desene grafice care vă vor duce direct pe planul animații celebre.

Designerii ne-au prezentat un set dedicat de hainerucsacuri și 4 modele reprezentative de încălțăminte - Sk8-Hi, EraOld-Skool și Slip-On. Pe modelele menționate mai sus au apărut Sally, Zero și Zombie Band (Sk8Hi), Slip On care arată ca fracul lui Jack. Old-Skool, în schimb, are un caracter mai nebunesc și două panouri laterale diferite – unul roșu și celălalt verde fosforescent, iar totul a fost accentuat cu grafica din film.

Colecția Vans x Disney „The Nightmare Before Christmas” este disponibilă în acest link.

“Nice work, bone daddy!”


rafcyk

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel