Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

Noul Proiect Adidas – Deerupt Runner!

Adăugat
2018-04-05
"Filozofia designului ce se inspiră din arhivele Adidas, devine o manifestare de arta utilizabilă”.

adidas Originals conferă plasei cea mai nouă formă. Modelul Deerupt Runner reprezintă o dovadă a faptului că minimalizarea poate să aibă un caracter foarte îndrăzneţ. Aceste încălţări uşoare sunt o prezentare inovativă, modernă a modelului pentru alergare din anii 80. Suprafaţa exterioară cu ochiuri de aerisire a acestor pantofi sport este acoperită cu o strat elastic realizat din plasă ţesută. Talpa intermediară are în componenţă spuma EVA cu un design geometric. Zonele interioare de amortizare fac ca modelul să fie moale şi plăcut de utilizat imediat după încălţare.

Anul 2018 a început pentru Adidas într-un ritm, cu adevărat impunător, ritm la care nimeni nici nu a îndrăznit să viseze. Profitând de această tendinţă, de creştere, marca a luat hotărârea să prezinte lumii noul să design – Adidas Deerrupt Runner. Prin intermediul acestui model, designerii au decis să arate că în ciuda trendurilor la modă, Adidas poate să îşi croiască propriul drum, impunându-se.

Încălţările adidas Deerupt, ca un întreg prezintă un minimalism inovator. În crearea acestora inspiraţia a venit din: geometrie, arhitectură şi urbanism. Pe scurt – din domeniile în care ordinea şi disciplina sunt foarte importante. Prin simplitatea sa Deerupt demonstrează opiniei populare arătând că un astfel de design “ordonat” poate să fie, în acelaşi timp, foarte îndrăzneţ. Noua siluetă, în primul rând ne aduce aminte de arhitectura pantofilor de alergare din anii 80, dar nu vă duc cu gândul şi la modelele mai noi – Adidas NMD şi Adidas Tenis Hu Pharrella Williams?

În adidas Deerupt Runner putem descoperi legături şi cu anumite modele clasice, cum ar fi: adidas Oregon, adidas Atlanta, sau chiar adidas New York. Această apropiere este susţinută şi de utilizarea, în talpa intermediară, a plasei de protecţie “cu ochiuri”, care poate să fie considerată ca o versiune mai nouă a binecunoscutei Dellinger Web.

Vorbind despre construcţie, în plus, faţă de talpa menţionată anterior, trebuie specificate şi alte câteva elemente. Partea superioară a pantofului a primit forma unui ciorap care se mulează frumos pe picior. În plus, aceasta este realizată din două straturi, plasa uşoară, ţesută a fost acoperită cu cea de a doua plasă a “designerului” elastică cu un format corespunzător. În partea interioară a pantofului se poate observa utilizarea spumei cu diferite densităţi pentru a se obţine o amortizare mai bună. Referindu-ne tot la design, chiar de la prima privire se poate observa lipsa celor 3 benzi laterale, dar cu toate acestea, privind în ansamblu, lipsa acestor elemente nu pare să fie o pierdere.

Premiera mondială a pantofilor sport Adidas Deerupt Runner este programată să aibă loc în data 22.03.2018, şi se aşteaptă ca noul model al mărcii să aibă un mare succes.


Dżo
Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel