Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

Noul model Puma: Jamming 'NRGY Beads'

Adăugat
2017-11-21

"Acea metodă prin care concepem încălțămintea nu s-a schimbat deloc în ultimii 10 ani - 'suprafață' stabilă sub picioarele omului - însă a sosit momentul să regândim din nou legătura dintre pantofi și sol" (Romain Girard - Head of Innovation Design/Puma)

Acesta este modul de abordare developat de Puma. Precum am amintit în postarea anterioară, față de anii anteriori, anul 2017 este total diferit în ceea ce privește design-ul și tehnologia inovatoare aplicată pantofilor. Adidas adoptă direcția boost și scoate la iveală noi tehnologii, ca de ex. Futurecraft. Nike a lansat pe piață Vapor Max. Față de acești pași, răspunsul Puma era inevitabil și de la sine înțeles.

Cu ocazia lansării pe piață a modelului Puma Jamming, marca germană prezintă noua tehnologie 'NRGY Beads'. Modelul urmărește în mod clar ultimul trend. Talpa total transparentă este și ea o caracteristică a tehnologiei deja amintite. Sferele micuțe sunt formate din poliuretan rezistent. Iar multicoloratura acestora dorește să accentueze efectul vizual.

Upper-ul de înălțime medie a fost realizat din binecunoscutul fir evoKNIT, care asigură stabilitate perfectă și senzația de confort - "Forest Night".

Dacă noul model Puma Jamming ți-a trezit interesul, îl poți achiziționa apăsând aici.

rafcyk

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel