Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

Noul proiect Nike – Air Max 270

Adăugat
2018-03-02

  Primăvara se apropie cu paşi mari şi odată cu ea marea aniversare a sneakerșilor – Air Max Day. De câţiva ani data de 26.03 este rezervată pentru toţi oamenii care s-au reorientat către „pantofii cu ferestruici”, sub orice formă. Ca o prevestire Nike prezintă lumii noul proiect, aşteptat de familia numeroasă – Air Max.

 

Începută în 1987 revoluţia tehnologică, tălpile cu spaţii cu gaz, vizibile, au fost iniţial destinate alergătorilor. Foarte rapid au  ajuns pe străzile marilor oraşe ale lumii. Întreaga maşină s-a pus în mişcare şi an după an a prins viteză mai mare, ajungând ca în 2018 să prezinte, pentru prima dată în lume un proiect tipic pentru lifestil, destinat pentru utilizare zilnică.

 

Nike Air Max 270 despre el este vorba a fost inspirat de două modele anterioare, din întreaga serie – Air Max 180 din 1991 precum şi de Air Max 93 din 1993. Amândouă au fost inovative pentru anii lor, atunci când au permis să existe o vedere la pernuţa cu gaz din talpă, corespunzător la 180 grade şi 270 având cea mai mare pernuţă de pe piaţă. Acest lucru a garantat un confort sporit şi a atras atenţia trecătorilor.

 

Întorcându-ne la titlul 270, numele a fost luat de la prima denumire a mostrelor, amintind de Air Max 93. Marca din Oregon asigură că are cea mai mare cantitate de gaz, din toate modelele cu sistem vizibil. Acest lucru este confirmat şi de înălţimea pernuţei cu gaz – de până la 32mm şi de poziţionarea acesteia numai în partea din spate a pantofului. Partea frontală „upper” este limitată la spumă poliuretanică cu două densităţi. Totul ne garantează că în fiecare zi beneficiem de un confort maxim şi o bună amortizare. Principalul proiectant al noilor Air Max 270 este Dylan Raasch care a fost responsabil, printre altele, şi de modelul forte popular în decursul timpului – Roshe Run.

 

Apare întrebarea dacă acesta a proiectat şi un succesor remarcabil? Timpul o va demonstra!

 

rafcyk

 

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel