Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

Old meets new - adidas Originals Futurepacer

Adăugat
2018-06-12
adidas Originals ne surprinde din nou cu un drop neașteptat. De data aceasta, designerii germani au decis să facă un facelift proiectului din anul 1984 - adidas Micropacer.Exact cu 4 ani în urmă, cu ocazia celei de-a 30-a aniversări a proiectului, am putut admira versiunea jubiliară a micropacer-ilor retro pe rafturile celor mai bune magazine din lume. Pe scurt, adidas Micropacer a fost primul proiect interactiv care avea un limbaj miniatural simplu încorporat "computer". Contorul permitea doar o măsurare simplă a distanței (pedometru). Cu toate acestea, la începutul anilor 1980 acesta a fost nu doar un proiect de pionierat, ci și unul vizionar și utilitar în același timp. Care dintre alergătorii contemporani s-ar descurca fără măsurarea distanței, a ritmului cardiac sau a caloriilor arse?
După o scurtă caracterizare a micropacer-ilor, as dori să vă prezint eroul postării de azi - adidas Futurepacer. Comparând ambele modele, la prima vedere, observăm doar asemănările. "Limbile înaripate" caracteristice, blocurile laterale amortizate pe talpa intermediară sau distribuirea similară a culorilor. Cu toate acestea, există o diferență. În versiunea actualizată a Futurepacer-ului nu există un contor electronic. Designerii germani s-au concentrat pe confortul utilizării, folosind materialul de absorbție a șocurilor bine-cunoscut - spuma Boost.Imediat ne izbeşte asemănarea cu recentul hit al vânzărilor gigantului german – NMD. Old meets new.Pe micropacer-ii futuriști adică Futurepacer puteți pune mâna accesând acest link.

rafcyk
Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel