Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

PUMA x ADER Error

Adăugat
2018-09-28

   Originară din Seul - ADER Error este ceva mai mult decât o marcă de îmbrăcăminte, este un colectiv artistic care lucrează asupra modificării artei, modei și peisajului după viziunea sa proprie caracteristică.Motto-ul Ader constă în căutarea constantă de inspirație în prelucrarea obișnuită și remixarea specifică a lumescului, pentru a crea ceva neașteptat și frumos.
În colecția sa de debut din PUMA, ADER Error a introdus sensibilitatea sa excepțională pentru diferite siluete PUMA, de la RS-0  prin legendarele sued, și terminând cu RS-100 oldschool. Distracția cu forma și conținutul pe bază de colaje, creează ceea ce au numit artiștii coreeni - 'FUTRO', adică Future Retro. Amestecul de nou și vechi, care creează în final siluete de "retro-viitor".Colecția este însoțită, de asemenea, de un apparel dedicat. Anumite elemente ale proiectului comun PUMA x ADER veţi găsi la acest link.

rafcyk

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel