Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

PUMA x Outlaw Moscow | AYTΛO

Adăugat
2018-07-17

PUMA a decis să îşi unească forţele stabilind o colaborare cu brand-ul de modă aflat în dezvoltare - Outlaw Moscow (a.k.a AYTΛO). Brandul creat pe străzile capitalei ruseşti, a fost fondat în anul 2014 de către duo-ul de designeri Maxim Bashkaev şi Dilyara Minrakhmanova.
Outlaw Moscow | AYTΛO este un stil contemporan, pe care l-am putut vedea nu doar o dată în săptămânile de modă pariziene şi milaneze. Un brand, care prin activităţile sale în domeniul politicii şi-a câştigat reputaţia unui brand independent şi care răspândeşte ideea diversificăţii şi libertăţii.Colecţia debutantă PUMA x Outlaw Moscow ascunde în sine o inspiraţie unică. Este o combinaţie de streetwar cu moda direct de pe podiumuri, neîngrijită cu lux. Se compune din elemente caracteristice ruseşti: branding minimalistic în care PUMA este tradusă cu chirilice: ПYMA, împreună cu renumitul logo moscovit AYTΛO – cu traducerea fonetică a cuvântului „Outlaw”. Design-ul brut amestecat cu modele elegante, florale, provenite din cărţi ruseşti ilustrate şi culori puternice inspirate din moştenirea artei avangardiste creează colecţia complexă şi provocatoare pe lângă care nu se poate trece indiferent.
Primul lot conţine încălţăminte – modelul Puma Avid Zip Graphic O, şi de asemenea îmbrăcăminte şi accesorii decorate cu imprimeuri şi cu broderii tradiţionale, ruseşti, florale. Nuanţe luminoase şi o combinaţie neconvenţională de materiale, creează o imagine coerentă a colecţiei inspirată de motive naţionale. După primele produse, care au fost date spre vânzare, ne putem aştepta la o celebrare a bogăţiei culturii ruseşti în însăşi inima Moscovei, unde în această vară a avut loc Campionatul Mondial de Fotbal. De asemenea în semn de respect pentru fotbal, în colecţie a apărut eşarfă „de fan” tricotată – Puma x O.MOSCOW cu inscripţiile - PUMA x AYTΛO pe ambele părţi, care vor apărea pe pagina noastră în curând.
Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel