Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

Plimbare pe nori – Nike Air VaporMax Plus

Adăugat
2018-04-12

Nike reuşeşte încă o dată să ne uimească prin modalitatea de combineare a diferitelor modele, venind cu noi hibrizi. Prezentat societăţii anul trecut Air VaporMax a avut debutul cu ocazia Air Max Day când au fost sărbătoriţi 30 de ani de air max. După acest eveniment proiectanţii din Oregon au decis să vină, în întâmpinarea iubitorilor sneakerşilor, cu un nou hibrid, ce a luat naştere din combinarea modelelor Air Max Plus cu minunaţii Vapor. Astfel a apărut Air VaporMax Plus.

Talpa dinamică „aerată” Vapor a primit o nouă siluetă la sfârşitul anilor 90, în Air Max Plus a.k.a. Tuned a.k.a TN. Efectul final este într-adevăr surprinzător. Partea ridicată, din neopren a TN-ului se mulează, în mod ideal, cu lamela inovatoare, futuristă. 

Noii pantofi sport sunt foarte uşori şi confortabili, unii runneri spun, că alergarea seamănă cu o “plimbare pe nori” atunci când picioarele se desfată cu aceste încălţări. Dinamica întregii construcţii cu un surplus pe înălţime, cu un sistem elastic de prindere, de la TN-ul, precum şi acentele de verde toxic – Volt, atrag toate privirile.  

Dacă sunteţi interesaţi de un design atipic, vă invităm să vizitaţi pagina noastră de internet. Apăsând pe acest link ajungeţi direct la modelele propuse de Air VaporMax Plus.


rafcyk

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel