Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

Primăvara must-have. 5 modele de sneakerși pe care trebuie să le ai!

Adăugat
2018-03-12
Cred că la noi în ţară nu există prea mulţi oameni care să nu îşi dorească cu ardoare, ca în sfârşit să scăpăm de iarnă. Temperaturile sunt încă departe de cele ideale, precipitaţiile parcă nu se mai opresc, deci încălţările groase, bine căptuşite – împotriva dorinţelor noastre – ne ţin încă tovărăşie. Urmărim cu speranţă termometrul aşteptând să vină zilele în care să putem purta, din nou, sneakerşii uşori, bine aerisiţi, încălţările noastre favorite. Un singur lucru poate concura cu sentimentul de eliberare care va însoţi trecerea de la bocanci la sneakersi – cumpărarea unei perechi noi. Vă sugerăm noile modele care cu siguranţă vă vor atrage atenţia, pentru sezonul primăvară / vară 2018. Fără aceste încălţări nici un sneakerhead nu poate funcţiona bine!


Te poţi simţi uşor ca o pasăre

 
Îţi mai aduci aminte adidaşii de plimbare, cu dungi roşii laterale pe care i-ai purtat când erai copil? În trecut deţinerea lor era condiţionată de o bună relaţie cu mătuşa din America, ca mai apoi să fie purtaţi de fiecare al doilea copil, la grădiniţă. Într-un fel sau altul aceştia ne duc cu gândul la timpurile în care nu aveam griji. Oare nu îţi doreşti uneori ca timpul să se întoarcă? Aşa cum natura îşi revine primăvara aşa se poate să revii la anii tinereţii. Acest lucru este facilitat de sneakersii care sunt hitul sezonului – Nike Air Max 270.

Acest model a fost inspirat din două modele clasice, şi anume, Air Max 93 şi Air Max 180.  Acest nou model se deosebeşte, de precedentele, prin cea mai mare pernă de aer utilizată până acum, aceasta nu numai garantează un maxim de comoditate şi o amortizare foarte bună, dar în acelaşi timp ochiul este prins de zona transparentă-roşie. În contrast cu partea neagră, perna de aer  parcă străluceşte, iar acest lucru poate să te ducă cu gândul la jocurile copiilor. Nike Air Max 270 cu siguranţă este un must-have al acestei primăveri – te vei simţi uşor ca o pasăre care se întoarce, în cuibul său luminos, din ţările calde.

Spune-i zăpezii la revedere cu adidas Originals

 
Primăvara este momentul schimbării şi renaşterii. De aceea nu este nimic ciudat în faptul că noul sezon ne vine în întâmpinare cu un model, absolut nou, de adidaşi. adidas Originals Prophere este ca un ghiocel care ne salută cu … tălpile sale albe. Nu este deloc aproape de planta delicată. Aceştia seamnănă, mai mult – rămânând în zona comparaţiilor de iarnă – cu bucăţile de gheaţă care se topesc. Tălpile mari, bine evidenţiate, sunt conectate de o suprafaţă moale, cu trei dungi. Aceste nu numai că sunt o amprentă caracteristică mărcii, dar în mod ingenios, constituie şi elemente de prindere a şireturilor dar şi îndeplinesc funcţia de cadru de susţinere a metatarsienelor.

adidas Originals Prophere este, fără îndoială, cea mai interesantă propunere de ultimă oră, a acestui producător, acest model cu greu va fi depăşit. Chiar dacă din punct de vedere coloristic se apropie de iarnă, totusi,  modelul va fi unul iconic pentru sezonul primăvară-vară 2018.

Grăbeşte întoarcerea culorilor cu Pharrell Williams!


Unul dintre cele mai neplăcute aspecte ale iernii este monotonia coloristică. Atunci este timpul potrivit pentru a cunoaşte denumirilor celor cincizeci de nuanţe de gri (sună tulburător de familiar …. ) cele mai multe dintre acestea ar fi, probabil, inspirate de oraşele poloneze. Așa că am avea grafitul din Cracovia, plumbul din Varșovia sau cenușa Bytom. Numai primăvara, care vine cu o paletă de culori plină de bucurie, ne poate elibera de această creație nesănătoasă. În sfârşit iarba va deveni verde, iar smogul va dezvălui, incert culoarea albastră a cerului şi soarele va mângâia, într-n final, cu raze blânde, formele urbane ale oraşului. Priveşte cu atenţie dinamica primăvăratică a tot ce ne înconjoară şi acordă atenţie şi umătorului hit al acestei primăveri – adidas NMD Holi x Pharrell Williams Human Race.Acest model este accesibil pe piaţă în versiuni coloristice extrem de atractive. Putem să alegem varianta Tie-Dye care face referinţă la metoda populară de vopsire a hainelor în toate culorile curcubeului, precum şi varianta Pink Glow care mobilizează imaginaţia să zboare către filmele de science fiction. Culoarea nu este singurul avantaj al acestor pantofi. Adidas NMD Holi x Pharrell Williams Human Race oferă o aerisire corespunzătoare şi o talpă elastică, aceste lucruri fac posibilă purtarea încălţărilor pentru întreaga zi. Astfel de sneakersi îţi sunt necesari în momentele în care soarele, în sfârşit, se hotărăşte să ne zâmbească.

Zâmbeşte şi tu!

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel