Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

Puma RS-0 'Re-invention'

Adăugat
2018-05-14
Pantofii sport Puma RS-0 au apărut pe piaţă având una dintre cele mai gălăgioase premiere din anul 2018. 

Noii sneakerşi reprezintă un tribut al tehnologiei de la mijlocul anilor 80. Este vorba, bineînțeles, despre R-System, care în dezvoltarea lui deplină a primit denumirea de “Running System”. Tehnologia inovatoare, la momentul respectiv, a apărut în anul 1986 şi a dat o nouă dimensiune conceptului de amortizare. Efectul “lateral” a fost dezvoltat de familia RS: Puma RS-100 şi Puma RS-Computer apărute în anul 1986 precum şi Puma RS-350 din anul 1987.

Dorim să spunem, aici, câteva cuvinte despre un membru al familiei încălţărilor pentru alergare, familia RS-Computer, despre sneakerşii Puma RS-0. Silueta lor cosmică poate să aibă un impact destul de mare chiar şi în lumea modernă, dar, gândiţi-vă cum a fost în anii 80! Nu vorbim aici despre tehnologia, deja amintită, Running System, ci despre tampoanele din partea din spate, de la călcâie, care s-ar putea conecta la un  …  computer! După conectarea cablurilor la Aple IIE Commodore 64/128 sau la IMB PC pe monitor vor apărea date referitoare la distanţa parcursă, timpul de antrenament precum şi numărul caloriilor arse.

Să revenim totuşi la miezul problemei, adică la pantofii Puma RS-0. Putem spune despre ei că sunt o reinterpretare, din punct de vedere al stilului, o abordare nouă, proaspătă a „anticilor” Puma RS-Computer. Dacă vorbim despre nume, cu siguranţă că acesta nu este deloc întâmplător. Titlul “0”, aşa cum spun chiar proiectanţii, a fost inspirat din “reset” (ca la computere) şi din noţiunea de a relua toate lucrurile, de la început. În acest caz este vorba mai mult de o rearanjare a părţilor primului model RS-Computer şi realizarea din el a RS-0, bineînţeles, cu aplicarea unor soluţii moderne, actuale.

Modelul pe care astăzi îl prezentăm face parte din mini colecţia „Re-Invention Pack”, care conţine trei siluete: Puma RS-0, Puma RS-100 precum şi Puma RS-350. În afara tehnologiei R-System, fiecare model, al colecţiei, se poate regăsi în culorile: alb, negru, bej şi verde revigorant. Cea mai importantă culoare este verdele - „Archive Green”. Bineînţeles că şi acesta a fost inspirat de computerele vechi şi anume de culoarea verde a ecranului “green screen”, adică de verdele monitoarelor monocrome din anii 80, fapt care realizează o coerenţă a liniei familiei RS – RS-Computer „de arhivă”.

Vă invităm să cunoaşteţi Puma RS-0 apăsând pe acest link.
Dżo
Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel