Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

Puma x DEF JAM - 30th anniversary

Adăugat
2020-04-23

PUMA a decis să consolideze tributul de anul trecut adus casei americane de discuri Def-Jam care a sărbătorit recent 35 de ani de la întemeiere.

Def-Jam este un label de cult care stă în spatele succesului multor albume clasice de hip-hop. Fondată de Russell Simmons și genialul producător de muzică Rick Rubin (responsabil pentru succesul, printre altele, al formaţiilor: Nirvana, Faith No More, Beastie Boys și RHCHP). 

Trebuie să ştiţi, de asemenea, că astfel de celebrități precum Jay-Z, Kanye West, Redman, Justin Bieber sau Beastie Boys sunt numai câteva dintre cele lansate de brandul Def-Jam din New York.

Eroul postării de astăzi este modelul clasic de baschet PUMA Clyde. Alegerea nu a fost întâmplătoare, deoarece cultura de baschet și hip-hop sunt strâns legate. Carâmbul scurt, caracteristic, din piele de culoare albă a fost accentuat cu elemente de roşu burgund. Este vorba, în primul rând, despre logo-ul lateral, branț și partea externă a ștaifului. Designul ascetic, minimalist, a obținut detalii sub forma logo-urilor PUMA și Def-Jam pe limbă și branț. Un accent suplimentar este brațului de gramofon pe ștaif.

Puma Clyde este o propunere excelentă pentru toți pasionații de cultură hip-hop, baschet și ai casei legendare de discuri. Premiera mondială a fost programată pentru 14/03.

 

rafcyk

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel