Blog

                    Sneaker Blog
Reebok Bolton OG revine

Reebok Bolton OG revine

23/01/2019
 Reebok Classic nu încetinește. După succesul recent al modelului Bolton reînnoit în două culori originale, producătorul britanic a decis sa ne readucă la începutul anilor '90. După mai puțin de 3 ani, designerii brandului au readus din nou în atelier modelul clasic din 1992. 

Inițial, acești runneri din anii '90 au făcut parte din seria "Running Man", care în anii '90 a pavat calea adidașilor ușori și universali, din materiale sintetice, pentru alergare.

Denumirea "Bolton" provine direct de la numele orașului britanic, în care a fost înființată prima fabrică Reebok. Ca o curiozitate, merită menționat faptul că pe piața americană au funcționat cu o mică "îmbunătățire" sub denumirea "Boston", în timp ce următoarea versiune a modelului Bolton a primit numele de "Barcelona".

Câteva cuvinte despre aspectele vizuale și tehnologice. Culorile Reebok Bolton sunt o replică fidelă a celor din 1992 - "Red Rush" și "Magenta Pop" și se bazează pe construcția ușoară din plasă de nailon menționată mai devreme, combinată cu nubuc sintetic, crem.

Talpa interioară a fost realizată din spumă ușoară Hy-Lite, care a fost echipată sub călcâi cu un sistem de amortizare hexagonal cu gaz - HEXALITE.

Premiera ambelor versiuni coloristice Reebok Bolton OG a fost stabilită pentru 24 ianuarie, iar eu vă încurajez să le vizionați în galeria de mai jos.
rafcyk