Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

Reebok Bolton OG revine

Adăugat
2019-01-23
 Reebok Classic nu încetinește. După succesul recent al modelului Bolton reînnoit în două culori originale, producătorul britanic a decis sa ne readucă la începutul anilor '90. După mai puțin de 3 ani, designerii brandului au readus din nou în atelier modelul clasic din 1992. 

Inițial, acești runneri din anii '90 au făcut parte din seria "Running Man", care în anii '90 a pavat calea adidașilor ușori și universali, din materiale sintetice, pentru alergare.

Denumirea "Bolton" provine direct de la numele orașului britanic, în care a fost înființată prima fabrică Reebok. Ca o curiozitate, merită menționat faptul că pe piața americană au funcționat cu o mică "îmbunătățire" sub denumirea "Boston", în timp ce următoarea versiune a modelului Bolton a primit numele de "Barcelona".

Câteva cuvinte despre aspectele vizuale și tehnologice. Culorile Reebok Bolton sunt o replică fidelă a celor din 1992 - "Red Rush" și "Magenta Pop" și se bazează pe construcția ușoară din plasă de nailon menționată mai devreme, combinată cu nubuc sintetic, crem.

Talpa interioară a fost realizată din spumă ușoară Hy-Lite, care a fost echipată sub călcâi cu un sistem de amortizare hexagonal cu gaz - HEXALITE.

Premiera ambelor versiuni coloristice Reebok Bolton OG a fost stabilită pentru 24 ianuarie, iar eu vă încurajez să le vizionați în galeria de mai jos.
rafcyk

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel