Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

Reebok Daytona DMX OG ‘Night Navy’

Adăugat
2018-07-10
“Designed in the 90’s. Made in the future” 

     Proiectați în anul 1998, Reebok Dayton DMX OG au reprezentat o viziune futuristă a pantofilor reebok din viitor. Au utilizat sistemul – „DMX Moving Air” brevetat în a doua jumătate a anilor 90. La baza sa a stat o construcţie care utilizează straturi din material TPU și o reţea de capsule de aer conectate între ele. În plus, cunoştinţele din domeniul pneumaticii, au permis crearea unui model care oferă o amortizare eficientă pentru alergători.„Anul 2000 se prezenta ca unul revoluționar în istoria omenirii. Anunțul despre apariția mașinilor zburătoare sau a unui cataclism milenar este doar o parte dintre profețiile neîmplinite. Această cursă tehnologică a devenit o inspiraţie pentru marca Reebok. Aşa a apărut modelul Dayton DMX - proiect din anii 90, care este asociat în continuare cu viitorul.”Reebok Dayton DMX este în primul rând o talpă revoluționară, iar componentele avansate tehnologic utilizate pentru construcția sa sunt rezultatul muncii intense a laboratorului de cercetare și dezvoltare Reebok. Pentru prima dată în istoria sistemului DMX, designerii au reuşit să închidă "capsulele de aer" în interiorul tălpii intermediare.

Vorbind de proiectul în sine, titularii Dayton DMX OG sunt opera lui Christian Tresser, acelaşi autor care a creat emblematicii Air Max 97, Spiridon și Reebok Aztrek! Upper creează panouri din plasă și pilele artificială, care asigură confortul și fluiditatea naturală a fiecărei mișcări. Culorile, însă, sunt menţinute într-o combinaţie de gri rece, alb și bleumarin cu un logo-urile Reebok 90s - "Vector" și "DMX" ușor accentuate. Întregul sistem este completat de elementele reflectorizante 3M populare în acele vremuri.Reebok Dayton DMX OG sunt prima reediție retro, cu ocazia sărbătoririi celei de-a 20-a aniversări a modelului, ce-ți poți dori mai mult. Două lovituri dintr-un foc. Dacă sunteți plictisiți de omniprezentele am97 și am98, atunci dayton-urile sunt soluția perfectă.

rafcyk
Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel