Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

Reîntoarcerea Puma Prevail OG

Adăugat
2018-05-08

Moda anilor 90 este din ce în ce mai bună. Pentru unii (printre care mă număr şi eu) aceasta este a doua “tinereţe”, iar pentru cei născuţi în anii 90, este într-adevăr prima tinereţe, reprezintă un contact conştient cu estetica respectivei decade extravagante.

Prima jumătate a anilor 90 poate fi definite prin culoarea omniprezentă, forma şi detaliile foarte bine conturate şi definitivate. În acelaşi timp aceasta a reprezentat triumful popularităţii adidaşilor, nu numai printre sportivi şi celebrităţi, dar şi pe străzi.

Echipa din Herzogenaurach după o perioadă de 2 ani, a reuşit să revină încălțămintea pentru alergare, runnerii, anilor 90. Este vorba despre Puma Prevail OG, care ne-au fost prezentaţi în anul 1994 având o siluetă interesantă fiind accesibile în două culori. Dacă vorbim despre culori, aceasta nu este o copie a originalului ”Royal Purple”. Proiectanţii s-au străduit, în acest caz, să obţină un efect de negativ, prin inversarea distribuţiei diferitelor colori individuale, cu această ocazie aducând un nou stil în interiorul oldschool - „Ocean Depts”. Culorile dominante sunt albul şi negrul care parcă rup firul purpurei, în primul caz şi al albastrului ultramarin, în cel de al doilea.  

Totul se regăseşte pe o talpă alb-neagră care are un sistem de amortizare “Trinomic”. Dacă vorbim despre material, atunci trebuie să spunem că sunt utilizate materialele tipice anilor 90 – piele tăbăcită, năbuc sintetic precum şi plasa şi neoprenul.

Puma Prevail OG 'Ocena Depts' sunt disponibile la acest link. Vă sfătuiesc să vă grăbiţi pentru că diferitele mărimi dispar rapid.


rafcyk

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel