Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Restituirea produselor

Încălțămintea și accesoriile achiziționate prin intermediul SneakerStudio.ro sunt tot timpul noi și provin direct de la producători, ceea ce garantează autenticitatea și calitatea lor desăvârșită. În cazul în care nu ești mulțumit de produsul comandat și dorești să îl restitui, noi îți punem la dispoziție această posibilitate.

AI LA DISPOZIȚIE 30 DE ZILE PENTRU RESTITUIREA PRODUSULUI!

30 de zile. În tot acest timp poți restitui acel produs de care nu ești mulțumit, fără ca măcar să ne împărtășești motivul. Cele 30 de zile se calculează de la data primirii produsului. Această perioadă presupune cu 16 zile mai mult decât oferă alte magazine on-line! Dacă cumperi din magazinul on-line SneakerStudio.ro, poți încerca încălțămintea comandată și dacă nu îți place, în termen de o lună ne-o poți trimite înapoi în starea inițială. Încălțămintea se va așeza în cutia originală, iar cutia va fi lipită de jur împrejur cu bandă adezivă. Termenul de returnare a produselor speciale este de 14 zile.

Taxa de restituire a produsului este în sarcina ta.
Important! Te rugăm să ne restitui produsul printr-o altă firmă de curierat, decât prin Poșta română, deoarece ea nu efectuează livrarea coletelor la adresă. Coletele vor ajunge în sediile poștale și nu vor fi ridicate!

Cu cât mai repede îl trimiți, cu atât mai bine, deoarece cu atât mai repede îți putem restitui contravaloarea comenzii. Prin aceasta dorim să te atenționăm că nu preluăm colete ramburs.

Poți să ne transmiți intenția ta de restituire prin intermediul unui e-mail, sau o poți scrie pe o hârtie și include în colet împreună cu produsul. Modelul declarației îl poți descărca aici. Valoarea sumei restituite este egală cu valoarea totală a produselor restituite. Restituirea banilor se va face în termen de 14 zile.

Schimbarea mărfii
Procedura de schimbare a mărfii se face după cum urmează:
1. În primul rând, Clientul trebuie să trimită înapoi bonurile achiziționate.
2. Ulterior, returnăm Clientului costurile comenzii rambursând banii prin transfer bancar.
3. Cu banii rambursați Clientul poate achiziționa un alt produs mai corespunzător.

 

Poți restitui produsele reclamate pe următoarea adresă:

Olza Logistic - Sneakerstudio 
Suisului 10, 410140
OradeaÎnainte de a restitui un produs, te rugăm să te asiguri că:

- nu a fost utilizat (cu excepția primei probe efectuată după preluare)

- nu a fost deteriorat

În cazul în care dorești să primești cât mai repede contravaloarea produsului restituit, te rugăm să anexezi următoarele:

- factura sau bonul. În acest fel vom găsi semnificativ mai repede comanda ta.

- Declarația de renunțare

Înainte de a decide în privința restituirii produsului, te rugăm să te gândești dacă poți cumpăra același produs mai ieftin într-un alt magazin, sau valoarea coletului rambursat este rentabilă pentru tine. Facem parte din categoria acelor magazine care își oferă produsele la prețuri destul de mici. Oferta noastă este imensă. La noi vei găsi cu siguranță ceea ce ai nevoie. Scrie-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru alegerea pantofilor potriviți sau a accesoriilor potrivite. Te ajutăm cu plăcere!

Mai multe informații găsești pe SneakerStudio.ro Termeni și Condiții

Descarcă Declarația de renunțare

Magazinul online SneakerStudio.ro prelungește termenul de restituire a produselor!


Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel