Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

STAMPD este un brand american de pe Coasta de Vest

Adăugat
2022-05-24

  STAMPD este un brand american de pe Coasta de Vest care a fost fondat în 2011 de Chris Stamp. Ideea pentru acest brand s-a născut în capul lui la sfârșitul studiilor. În timp ce își scria teza finală, a creat un plan de afaceri pentru brandul STAMPD, care sa concentrat inițial pe producția de încălțăminte. De fapt, acesta a fost începutul companiei Stampa, deoarece se ocupa de personalizarea pantofilor în condiții casnice. După ce și-a găsit un partener de afaceri, colaborarea s-a transformat într-o linie proprie de încălțăminte, Study Footwear.
În ultimii ani ai activității lui Chris, au apărut noi produse sub forma unor colecții limitate de articole pentru acoperirea capului și îmbrăcăminte, care au inițiat brandul STAMPD. Numele este împrumutat din portugheză și înseamnă - sigiliu (ștampilă). Timp de peste un deceniu, Stamp a dezvoltat un stil care a evoluat dincolo de moda înaltă și de îmbrăcămintea de stradă și este asociat cu segmentul de lux premium. Fondatorul brandului californian se mândrește cu colecții extinse, cu o abordare minimalistă și o formă simplă, în care calitatea produselor joacă un rol esențial. O paletă monocromatică de alb și negru domnește printre modele. Într-o astfel de atmosferă "clasică", Chris se simte cel mai bine, pornind de la premisa că el creează produse cu el însuși în minte și că autenticitatea este cea mai importantă.
Portofoliul STAMPD include colaborări cu mărci precum Rolex, PUMA, Ikea, UGG, BAPE, GAP și chiar cu renumitul designer Daniel Arsham.

rafcyk


 

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel