Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

Sneaker BOYZ în SneakerStudio

Adăugat
2018-11-27
Subiectul legat de personalizarea și vopsirea sneakerșilor în țara noastră nu a fost niciodată deosebit de popular. Timp de un deceniu, mai multe echipe, au fost mai mult sau mai puțin încurajate să acționeze pentru a face această activitate un pic mai cunoscută. Una dintre aceste echipe este reprezentată de customer-ii foarte populari din capitală - Sneaker BOYZ.

Urmărind îndeaproape acţiunile Sneaker BOYZ și numeroasele lor proiecte ciudate (cum ar fi 'cartoon effect'), am decis să invităm întreaga echipă la magazinul nostru cu ocazia Custom Day. Daro și s-ka au pregătit pentru noi trei proiecte individuale, care în curând, după ce vor primi ultimele lovituri de pensulă, vor ateriza pe raftul ‘Hall of Fame’ din magazinul nostru. Astfel, am decis și eu să "scot" la lumină un anumit proiect muzical care revine în memoria mea de câțiva ani.

În aşteptarea efectelor meşteşugului artistic al Sneaker BOYZ, vă invit să vedeţi fotografiile de la evenimentul organizat de Piotr Kaczor.


Color your kicks!

rafcyk

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel