Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

Sneakerșii, de care s-au îndrăgostit stelele din show biznes

Adăugat
2018-02-15
Cine dintre noi nu a visat măcar o dată să fie o celebritate? Faima, banii și invitațiile la evenimente exclusive sunt aspecte foarte tentante ale vieții unei celebrităţi. Personalități bine cunoscute se învârt în cercuri inaccesibile pentru muritorii de rând și influențează tendințele. Cu toate acestea, o astfel de poziţie nu este lipsită de greutăţi. Una dintre cele mai importante dorinţe este să rămână în atenţia constantă a jurnaliștilor, iar stelele doresc să fie mereu urmat de publicul admirator. Acest lucru înseamnă că vedetele de business nu pot fi trecute cu vederea și trebuie să aibă întotdeauna grijă de imaginea lor. Şi pentru că o paradă pe tocuri elegante înalte, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, nu este posibilă din punct de vedere fizic, stelele se decid, de multe ori, să poarte o alternativă confortabilă și totuși elegantă – sneakersii. Vă prezentăm 6 modele, care au câştigat iubirea unor celebrităţi.


Superstar pentru superstele

 
Câștigătoarea de anul trecut a premiului Oscarului, iubită nu numai de partea de sex masculin a publicului, cunoscuta şi talentata actriţă Emma Stone a ales binecunoscutul și popularul adidas Superstar. Ea a fost fotografiată purtând versiunea clasică a acestor sneakersi: albi cu dungi negre.

   
   

Atunci când steaua "La La Land" nu primește premii și nu străluceşte pe platoul de filmare, atunci se decide spre o soluție convenabilă și universală. Acest lucru este de înțeles, având în vedere cât călătoresc stele. Și nu este nimic mai valoros în timpul călătoriilor decât o încălțăminte reconfortantă. Merită remarcat faptul că Emma nu a neglijat creația ei. Sneakersii strălucitori contrastau minunat cu negrul echipamentului – în fiecare detaliu.  
   


Puma şi ambasadorul ei

 
Cum ar fi dacă ambasadorul și directorul creativ al mărcii nu ar fi purtat sneakersii pe care el i-au proiectat? Aşa ceva este de neacceptat. Aceasta nu este problema Rihannei care, în mod constant promovează Puma, Interesant, cântăreața nu poate fi văzută doar în încălţările pe care le-a creat, dar mai ales în modelele cele mai simple ale lui Puma. Alegerea lui Rihanna se rezumă adesea la Puma Basket Classic, lucru care nu este surprinzător, pentru apariţia în alb, uneori completată de dungi colorate. Steaua accentuează astfel streetstyle, bucurându-se de confortul total. Sneakersii Puma o însoţesc nu numai în timpul evenimentelor speciale, dar, de asemenea, în timpul plimbărilor şi la sala de sport.

 
 

Sursă: http://hausofrihanna.com/g-star-raw-oceans-cropped-jeans/    


Picioare de gazelă

 
Formele picioarelor feminine au fost comparate cu membrele gazelor. Accident (sau nu) şi-a dorit ca acelaşi nume să-l poarte şi sneakersii purtaţi, în creaţiile casual, de una dintre proprietarele celor mai interesante picioare din lume. Este vorba despre Emily Ratajkowski şi adidaşii ei Gazelle. Modelul apare destul de des, purtând aceste încălţări, care pot fi purtate în fiecare zi cu o îmbrăcăminte confortabilă. Pe reţelele de popularizare sunt fotografii în pantaloni obişnuiţi, roşii, tricou negru, modest, direct în adidaşii Gazelle. Modelul Emily a fost fotografiat purtându-i şi cu o rochie mini, gri. Nimeni nu va crede că steaua de podium ar arăta rău în alte încălţări, dar asta nu diminuează faptul că îi iubește pe adidasii Gazelle!

 

    

Sursă: https://www.instagram.com/emrata/    


 Încălţăminte obişnuită pentru femeia minune!

 
  Ce ar purta Amazoanele, Diana din Termopile, cea cunoscută de publicul larg drept Wonder Woman? Înafară de obişnuitele brăţări antiglonţ, şi diademele din aur – sneakersii adidas Originals Stan Smith. Aceste sunt încălţările pe care frumoasa actriţă Gal Gadot iubeşte să le poarte pe stradă. Le asociază, de exemplu, cu jeanși închişi la culoare, cu o cămaşă uşoară şi cu o scurtă din piele. E un costum destul de obișnuit pentru interpreta femeii minune. Spre deosebire de multe stele cărora le place să-și sublinieze statutul cu pantofi luminoși și platforme înalte, Gal a decis un model modest într-o culoare albă universală. Orice femeie își poate permite astfel de sneakersi. După cum puteți vedea, nu trebuie să alergi în jurul orașului într-o armură practică, cu un scut pe spate pentru a o prinde pe Wonder Woman.

   

Sursă: https://www.vogue.com/article/gal-gadot-adidas-leather-jacket-dressing-wonder-woman-celebrity-street-style        


Sneakerșii se pot purta la concerte

 
Show biznesul nu se referă numai la femei frumoase şi talentate. Stelele masculine strălucesc la fel de puternic. În rândul bărbaților găsim și pe aceia care nu doresc să iasă în evidenţă cu îmbrăcămintea lor. Către adidaşii obișnuiți, uşori, Vans s-a orientat, de exemplu, Justin Bieber. Și nu a fost fotografiat pe drum de la magazin. Într-o ţinută modernă cu jeans, o cămaşă albă simplă, cardigan şi o căciulă, steaua a apărut într-un concert. Ținuta a fost completată, bineînţeles, de adidaşii uşori Vans. Toată ţinuta părea neatentă și părea că ignoră tendințele, dar se potrivea perfect cu stilul stradal.

   

Sursă: http://footwearnews.com/2015/fashion/celebrity-style/celebrity-shoes-trend-vans-sneakers-justin-bieber-kristen-stewart-180111/        


Pe cine face fericit sneakersul adidas?

 
Aşa cum Puma colaborează cu Rihanna, ambasadorul adidas este Pharrell Williams. Nu numai a proiectat o linie proprie de sneakersi şii în colaborare cu Chanel a scos pe piaţă un model de încălţăminte de 1000euro, dar totuşi el poartă adidas Originals Pharrell Williams Tennis HU.

      

Autorul al numeroaselor hituri, inclusiv a celui nemuritor "Happy", preţuieşte posibilitatea îmbogățirii stilului său cu culori pline de bucurie. Preferându-i pe aceștia, și nu alți sneakersi, Pharrell într-un mod interesant completează creația sa, oferă picioarelor confort, dar promovează și filozofia care ia condus formarea pantofilor. Adidas Originals Pharrell Williams Tennis HU este un omagiu pentru întreaga omenire – fără diviziuni între rase și națiuni. Adidaşii nu mai sunt atributul sportivilor. Ei s-au mutat de la banda de alergare și de la terenul de joc pe străzi, unde au sărbătorit triumful lor de ani de zile. Și ce modele vedeți cel mai mult în oraș depinde în mare măsură, de modelele de sneakerși purtate de stelele care stabilesc tendințele.


Enjoy!

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel