Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

Stay Foolish!

Adăugat
2019-03-08

Imediat după colț „se ascunde” colaborarea anului. Dacă nu proiectul anului (pentru că suntem încă în primul trimestru), atunci cu siguranță unul dintre cele mai bune.

Proiectul comun al fraților din Germania Afew-Store și al firmei daneze Hummel a luat în cele din urmă forma figurii clasice retro Marathon, primind numele răsunător "Stay Foolish". După cum ne spune titlul, în fiecare dintre noi există un copil și fiecare dintre noi revine uneori cu gândul la copilărie și la viața fără griji. Nu-i așa?

Trecând acum la proiectul în sine, mă gândesc imediat la colaborările finalizate în cel mai mic cu peste un deceniu în urmă. Fondatorii magazinului iconic Afew Store - Marco și Andreas Biergen, au proiectat ultima lor lucrare "cu ochii de copil".

Detalii, culori omniprezente, materiale excelente - acestea sunt principalele caracteristici, care definesc AFEW x Hummel Marathona „Stay Foolish”. Carâmbul a fost făcut conform canoanelor obișnuite pentru adidași, și anume piele întoarsă, piele de față, nubuc și plasă. Un clasic pur!

Designerii nu au uitat de perforații pe limbă și pe guler și nici despre detaliile speciale, cum ar fi branding-ul din frotir și numele și grafica ambelor mărci ștanțate manual. În ceea ce privește upper-ul multicolor, acesta a fost inspirat direct de cuburile pentru copii. Pentru a completa aspectul au fost adăugate ‘lace locks’ din cuburi cu literele alfabetului, din care designerii au format cuvântul AFEW, iar în plus a fost adăugat un notes pentru notarea viselor copilăriei.  

Avanpremiera AFEW x Hummel Marathona ‘Stay Foolish’ a avut loc pe 23 februarie la magazinul staționar din Dusseldorf. Premiera globală va avea loc sâmbăta următoare, adică pe 9 martie la SneakerStudio.

rafcyk

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel