Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

Stranger Things x Eastpak

Adăugat
2020-11-09

   
Stranger Things este un serial de succes produs pentru Netflix, care a avut multe colaborări și proiecte comune cu mărci de îmbrăcăminte, încălțăminte și nu numai. Eroul articolului de astăzi este Eastpak, legendarul producător american de rucsacuri și accesorii utilitare.

În ziua în care a dispărut Will Byers în anul 1983, noua colecție unică de la Eastpak aduce un omagiu serialului care vă va purta într-o plimbare supranaturală extravagantă în anii colorați '80. Acesta este, de asemenea, omagiul perfect pentru deceniul în care Eastpak a devenit un adevărat brand global de lifestyle.

În colaborare cu Netflix, Eastpak a creat o colecție care include mai multe modele retro: rucsacul Sugarbush și borseta Dallas în două versiuni de culoare. Versiune neagră – Stease, cu accente roșii și serigrafie Walkman și a doua versiune care înfățișează monstrul Demogorgon – creatura care guvernează Upside Down. Aceste două modele reflectă stilul și nostalgia anilor '80.

Premiera globală este planificată pentru 6 noiembrie, disponibilă în cele mai bune buticuri din lume, inclusiv Sneakerstudio din Cracovia.

rafcyk


 

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel