Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

TOP10 cele mai bune încălțări pentru sala de sport

Adăugat
2018-02-02
  Un stil sănătos de viaţă devine, din ce în ce mai în trendul modei. Diete, uneori chiar caudate, capătă adepţi din ce în ce mai mulţi, iar sălile de sport sunt pline de clienţi. Acest lucru este un fapt pozitiv, mai ales acum când obezitatea este o boală a secolului, dar totuşi nu toţi doritorii de mişcare au cunoştinţe adecvate referitor la acest subiect. Acest lucru are ca rezultat, printre altele, instruirea în alegerea încălțămintei corecte, având în vedere că o alegere greşită poate conduce la răniri periculoase și la realizări mai mici. Ce fel de încălţăminte pentru sala de sport să aleg? Prezentăm zece modele care se pot găsi la SneakerStudio, care vă vor elibera potențialul sportiv!  


1. adidas Climacool

 
adidas Climacool acete încălţări sunt proiectate special pentru sălile de sport şi vor revoluţiona antrenamentele Dvs. Se caracterizează printr-o siluietă originală dată de forma ciorapului care este perfect aderent la picior, stabilizatoarele laterale care menţin metatarsul într-o poziţie corespunzătoare, precum şi de talpa uşor îngroşată. Pantofii au şi o protecţie pentru degetul mare precum şi tehnologia climacool®, absolut necesară în timpul exerciţiilor fizice. Aceasta asigură o ventilaţie corespunzătoare a picioarelor pentru 360 grade şi asta datorită numeroaselor perforaţii aflate în talpă şi în partea superioară a pantofului.  

 


2. Nike Air Max 90

 
O propunere forte interesantă, pentru domni, o reprezintă sneakersii Nike Air Max 90. Acest model este cel mai cunoscut din această serie populară. De la început s-au bucurat de interesul sportivilor, şi aşa este şi în ziua de astăzi. Iubitorii de fitness iubesc aceşti pantofi care îi ajută să-şi îmbunătăţească performanţele, asigură confortul picioarelor dare care, în acelaşi timp, atrag privirile. Şi asta este foarte important, pentru că, asşa cum ştie toată lumea, sala de sport nu este numai un loc unde se face activitate fizică intensă, dar este şi un minunat birou de matrimoniale. 

   


3. adidas Marathon TR

 
Iubitorii de jogging vor fi cu siguranţă interesaţi de modelul adidas Maraton TR, care a fost realizat, de la început, cu gândul la alergătorii de cros. Bineînțeles că aceştia se pot utiliza, cu mult succes, şi pe banda de alergare. Ce este interesant la proiectul acestor sneakersi a fost ultimul la care a lucrat chiar Adi Dassler – fondatorul acestei mărci puternice. Pantofii au fost realizaţi cu ajutorul alergătorilor de la Nürnberg. Astăzi, aceştia, sunt dotaţi cu sisteme de amortizare a suprafeţei tălpii, precum şi cu benzi de absorbire a şocurilor. Pantoful asigură o circulaţie bună a aerului, iar datorită acestui fapt, aceşti pantofi pot fi purtaţi chiar şi de către alergătorii de distanţe lungi.  


4. Reebok Classic Leather Publish

 
Dacă dorim să discutăm despre încălţările destinate doamnelor, în domeniul sneakersilor pentru alergare trebuie să menţionăm Reebok Classic Leather Publish. Aceste încălţări nu sunt utilizate doar în competiţiile sportive, se pretează foarte bine în antrenamente, de exemplu pe banda de alergare sau în timpul exerciţiilor de fitness arată minunat. Datorită unei tălpi duble din spumă, care protejează articulaţiile, aceşti pantofi asigură un confort ridicat al picioarelor. Se pot găsi în toate culorile curcubeului – de la negrul mereu universal la albul mentă, trecând prin toate culorile noi, pastel, inclusiv în culoarea sezonului roz pastel.  


5. Nike Air Footscape Woven

 
Sneakersii Nike Air Footscape atrag privirile prin forma lor inovativă. Aceştia s-au impus, găsindu-și utilizare în diverse tipuri de activităţi fizice. O bună ventilaţie a picioarelor este realizată cu ajutorul perforaţiilor precum şi cu ajutorul materialelor corespunzătoare, mai ales în partea superioară. Amortizarea se face cu ajutorul tălpii din spumă care are în zona degetelor şi a călcâiului zone de cauciuc aderent. Pe lângă aceşti sneakersi este imposibil să treci şi să rămâi indiferent. Atrag necondiţionat atenţia datorită formei neconvenţionale precum şi datorită feţelor cu panglica caracteristică.   

 


6. adidas L.A. Trainer

 
Aşa cum şi denumirea o arată, încălţările adidas L.A. Trainer îşi găsesc aplicativitatea în sălile de sport sau în timpul altor activităţi fizice. Istoria acestor sneakersi se leagă necondiţionat de sport, au fost proiectate special pentru Jocurile Olimpice de la Los Angeles din 1984. Modelul a apărut ca încălţăminte pentru alergători, iar în anul 1998, cu ocazia Mondialului din Franţa au primit o nouă formă, stilizată, specială pentru jucătorii de fotbal. Acestea prezintă o soluţie interesantă a sistemului de amortizare prin prezenţa unor ştifturi, cu rezistenţe diferite, plasate în zona călcâiului.


7. adidas Equipment Racing

 
Tot ca pantofi destinaţi alergării au început şi încălţările sport, pentru doamne, Equipment Racing. Incălţările au fost realizate cu un scop ambiţios: de a crea cea mai avansată încălțăminte tehnologică, care să ajungă la publicul de masă. Au rezultat sneakersii futuristi realizaţi din cele mai bune materiale. Amortizarea, stabilizarea piciorului și ventilația vă oferă cele mai bune condiţii în timpul antrenamentului și ajută la prevenirea vătămărilor grave.


 


8. Puma Disc Blaze

   
Sneakerșii Disc Blaze Pumy reprezintă un model care au depăşit epoca. Sistemul de legare, utilizat de aceştia, au câştigat o mare popularitate în rândul sportivilor, în loc de şireturile, obişnuite, o mişcare de buton, apoi un click şi încălţarea este realizată. Încălţările, de asemenea, atrag atenţia asupra lor şi prin tălpile originale cu sistem Trinomic.


9. Puma Blaze Of Glory Limitless Lo EvoKNIT

 
O altă propunere sport, care vine de la Puma, sunt seakersii B.O.G. Limitless Lo EvoKNIT. Ele se disting prin partea superioară tipică pentru EvoKNIT iar datorită construcției "șosete", acest model este extrem de dinamic și se adaptează la forma piciorului. Construit iniţial pentru alergătorii de distanţe lungi, funcţionează bine şi asigură un confort mărit şi pentru alte tipuri de activităţi fizice.  10. Nike W Air Huarache Run

 
Ultima noastră propunere este reprezentată de sneakersii pentru doamne Nike Air Huarache, încălţări care utilizează în mod revoluţionar neoprenul. Au preluat denumirea de la încălţămintea aztecă de luptă, lucru care subliniază caracterul lor dinamic. Dacă le porţi într-o sală de sport sau fitness cu siguranţă vei deveni, într-adevăr invincibilă!   O alegere bună a încălţărilor pentru activitatea propusă reprezintă deja o jumătate din drumul spre succes. La SneakerStudio noi îţi stăm la dispoziţie pentru a te ajuta. A doua jumătate a drumului spre succes depinde numai de tine!


Enjoy!
Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel