Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

The Hundreds x Puma Clyde „Decades”

Adăugat
2019-12-16

Creatorii mărcii The Hundreds – frații Hundreds au decis să aducă în atelierul lor legendarii PUMA Clyde care au debutat în anul 1973. Bascheții iconici au devenit rapid un element clasic „de stradă” și au trecut direct de pe parchet pe covorașele dansatorilor de breakdance.

 

Clyde, în colaborare cu The Hundreds, au câștigat un aspect nou, multicolor. Designerii au păstrat toate culorile originale anterioare, oferindu-le un caracter foarte contemporan și prădător. Prospețimea și calitatea nouă au fost, de asemenea, obținute datorită materialelor utilizate. Adidașii Puma Clyde au fost „îmbrăcați” într-o combinație de piele întoarsă și piele netedă care, împreună cu culorile nebune, au devenit un fel de sumar al tradiției de 50 de ani a modelului. Semi-perechea stângă și dreaptă au culori asimetrice, iar simbolurile laterale clasice din folie de aur au fost înlocuite cu logotipul The Hundreds și elementul caracteristic „Wildfire”.

 

Încălțările sunt confecționate din materiale ecologice datorită utilizării de bumbac organic, piele fără crom și cauciuc reciclat.

 

Pre-premieră exclusivă va avea loc la buticul The Hundreds pe 9/12, în timp ce premiera globală The Hundreds x Puma Clyde „Decades” va avea loc pe 12/12.

 

rafcyk

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel