Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

Top 10 cele mai surprinzătoare încălțări de iarnă în SneakerStudio!

Adăugat
2017-12-18

Sezonul de iarnă, în mod inevitabil, se apropie, aducând pe unele feţe zâmbete, iar pe altele, putem spune, contrarul. Oricum ar fi, nu trebuie să uitaţi, un lucru foarte clar, că pentru iarnă trebuie să fiţi pregătiţi. Din acest motiv, m-am decis să vă vin în întâmpinare şi am pregătit o serie cu cele mai interesante propuneri pentru sezonul rece. Am pregătit, clasamentul specific, Top 10, pentru fiecare sex, în parte şi am ales, în primul rând, marca care a provocat destulă agitaţie în piaţa de încălţăminte a anului în curs. Marca Adidas, despre ea vorbim prima dată, a pregătit câteva  proiecte dedicate acestei perioade a anului.

Unul dintre cele mai interesante proiecte este Adidas AF 1.4PK. Proiectanţii germani au ”săpat” în mediul „papucarilor” şi acest lucru reiese chiar din denumirea produsului. AF 1.4 este inspirat din fotografie şi este în special fotografilor stradali, iar funcţionalitatea lor este îndreptată spre a asigura o protecţie termică maximă cu ajutorul materialului impregnat din fabrică. Trebuie să subliniez că acesta reprezintă un proiect conceptual foarte interesant al Adidas.

Şi acum ceva pentru iubitorii de tehnologie şi design produsul de pe „un raft superior” – adidas NMO CS2 GTX. Aşa cum arată şi denumirea, aceştia au fost „armaţi” cu membrana Gortex care asigură o protecţie împotriva apei şi care permit respiraţia. Apariţii în alb şi negru ar trebui să fie pe placul majorităţii „nomazilor urbani”.

adidas X_PLR „SneakerBoot” următoarea versiune superioară de încălţăminte, pentru care, în mod clar, sursa de inspiraţie a fost cultul LA Trainer. „Gulerul” din neopren integrat cu un „upper”, impregnarea din fabrică, în punctele nevralgice precum şi „treptele de iarnă” toate sunt facilităţi care sunt uşor de verificat în condiţii atmosferice dificile.

Clasificarea pantofilor sport pentru bărbaţi se încheie cu propunerile interesante venite din partea celor de la Asics Tiger şi Nike. Prima dintre acestea – Asics Tiger Gel Lyte MT este un hibrid care s-a născut din două siluete curente, şi anume: Gel Lyte III şi Gel Respector. Versiunea superioară Mid oferă un confort termic în timpul serilor friguroase. Acum le puteţi obţine la un preţ care este cu adevărat tentant.

Ca desert vă prezint, o marcă mult îndrăgită de mine, din Oregon, şi, bineînţeles, pachetul de protecţie "Flax Pack". Nike Air Force Max Premium este încălţămintea clasică a anilor 90 pentru baschet. Modelul este al baschetbalistului legendar NBA - Charles Barkley. Culoarea de miere şi materialele utilizate se armonizează vizual, ideal cu aura hibernal. Talpa gazoasă “Air Max” asigură confortul precum şi o izolare termică corespunzătoare. Cred că vor fi apreciaţi de multă lume, nu doar de către cunoscătorii bătrâni.

Uşor ne apropiem de zona pentru doamne cu propunerile noastre de iarnă. Unul dintre cele mai interesante este pantoful sport, clasic pentru iarnă - Converse Chuck Taylor Wp Boot. Devotaţii modelului pot să aibă curajul să nu dea la o parte modelele îndrăgite All Star chiar şi în cele mai grele condiţii.  Chuck-i, fără de vârstă sunt impermeabili şi pot fi “hingheriţi” chiar şi în “accesele” iernii.


Nu putem să nu pomenim, în lista de astăzi şi adevărurile spuse anterior despre Gel Lyte MT şi pentru mărimile caracteristice pentru doamne.

Acum, gândul mă duce la ceva cu adevărat foarte frumos - Nike SF Air Force 1 Mid, adică varianta pe tema pantofilor de baschet clasici – AF1. Jambierele ridicate, accentele militare, închizătorile, benzile sau buclele, pentru acest proiect sunt, intr-adevăr, multe. Pentru unii dintre Dvs. poate sunt un pic cam multe, dar cu siguranţă nu se poate să treceţi pe lângă ei indiferenți.

La pantofii sport pentru doamne, cataramele de „motociclist” sunt o reîncarnare a modelului proiectat RiRi. Vă prezint, bineînţeles, modelul o Puma Chelsea Sneaker Boot by Rihanna. Platforma Solina cu a cărei prezenţă deja ne-am obişnuit, împreună cu construcţia solidă a feţelor din piele, recomandă aceste încălţări pentru condusul motocicletei. Toate accentele, silueta foarte feminină le recomandă şi cu siguranţă fac ca acestea să fie îndrăgite de Dvs.


Sper ca recomandările de mai sus să vă ajute în alegerea modelelor, poate vă vor aduce mai aproape de Dvs. hiturile sezonului de iarnă, recomandate de SneakerStudio. 

Sărbători Fericite!

rafcyk 
Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel