Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

Top 3 modele de sneakerși bărbătești care se potrivesc pentru orice stil

Adăugat
2018-02-22
  Sunt bărbaţi cărora le plac pantofii. Aceştia vor să aibă toate modelele tipice de sneakerși şi îşi doresc să aibă toate tipurile de modele de sneakerși, din care să aleagă perechea corespunzătoare la stilul zilnic. Bineînțeles că sunt şi anumiţi bărbaţi care se cutremură numai la gândul de a face cumpărături şi atunci când se gândesc la dulapul plin cu pantofi. Pentru ei o soluţie ideală este să aibă o singură pereche care să se poată asorta la toate tipurile de ţinute. Probabil că vor accepta un model mai prezentabil (care să meargă, de exemplu, la nunta ta) sau eventual unul turistic (tenișii poate nu fac faţă la o plimbare pe Giewont [Retezat]), dar oricum dorinţa lor va fi să-şi limiteze cât e mult posibil colecţia. Indiferent de grupa din care faci parte sigur te vei îndrepta către tenişii universali Converse. Aceştia se prezintă ca fiind un element care se pretează foarte bine cu stilizarea zilnică. Vă prezentăm 3 modele de sneakerși de la Converse care vă confer un aspect şic indiferent ce porţi, la ce îi asortezi. 


Converse Fastbreak Hi Snake

 
  Istoria fascinantă a acestor pantofi începe din anul 1983. Atunci destinatarii Converse Fastbreak au fost jucătorii de baschet, în ziua de astăzi acest model are o funcţionalitate deplină şi se potriveşte stilului stradal. Atunci când a apărut pe piaţă a fost aprobat de către jucătorii NBA, lucru care i-a crescut semnificativ popularitatea. În aceşti sneakerși a părut Michael Jordan în timpul Jocurilor Olimpice din 1984, iar perechea lui a fost, mai apoi vândută cu nu mai puţin de 200mii dolari.  

Converse Fastbreak Hi Snake "White" 160308C  

 Converse Fastbreak Hi Snake impresionează prin greutatea scăzută, dar şi prin construcţia solidă şi prin gradul foarte bun de aerisire. Se caracterizează printr-o mai mare înălţime a gulerului ceea ce conduce la o mai bună protecţie a gleznei împotriva loviturilor şi a zgârieturilor. Sneakerșii au şireturi până în partea lor superioară ceea ce face ca piciorul să fie mai bine asigurat. Dar nu datorită facilităţilor tehnologice acest model se regăseşte “în cărţi” pentru diversele situaţii. Converse Fastbreak Hi Snake a câştigat această poziţie datorită formei universale care combină tradiţia cu noutatea şi cu aşteptările stilului stradal (din street style). Pielea tăbăcită, utilizată pentru pantofii de calitate superioară, a fost modelată sub forma pielii de şarpe. Nu vă faceţi griji, este vorba doar de imprimeu, culoarea a rămas peste timp tot una neutră. Sneakerșii sunt disponibili în două versiuni universale – albi sau negri. Datorită formei tradiţionale împreună cu elementele delicate exotice precum şi datorită culorii universale Converse Fastbreak Hi Snake se dovedeşte a fi un sneakers ce poate fi  purtat în fiecare zi. Aceste încălţări pot arăta foarte bine şi într-o combinaţie de jeansi şi o bluză lejeră, dar si cu o rochiţă uşoară, în timpul cumpărăturilor din week-end. Aceştia sunt unele dintre acele încălţări care se pot asorta cu orice.


Converse Chuck Taylor All Star

 
  Sunt unii dintre cei mai cunoscuţi tenişi din lume care nu au nevoie de prezentare. Acest model are deja sute de ani vechime şi se bucură, în continuare de o mare popularitate. A fost popularizat, de asemenea, de o stea a baschetului Chuck Taylor, de la care aceste încălţări au şi numele. De la cest model a început boom-ul tenişilor – acest tip de încălţări a reprezentat mai târziu un model şi a primit numele popular de „chucki”. În anii 50 şi 60, din secolul XX tenişii reprezentau un simbol al rebeliunii tinerilor, un atribut al punk-istilor şi o marcă a rock-erilor. În zilele noastre acest tip de încălţări cunoaşte o adevărată renaştere, apărând modele care implică multă fantezie. Converse Chuck Taylor All Star credem că este cel mai popular model de încălţăminte din întreaga lume.  Până în prezent a cunoscut o puternică dezvoltare având nenumărate versiuni care îşi au inspiraţia în  forma clasică, diversificând-o, lucru care permite să confere o absolută individualitate a acestor încălţări. Având în vedere chucki generali – la fiecare ţinută se poate asorta una dintre numeroasele variante. Aceşti sneakerși care se concentrează pe detalii merită să fie cumpăraţi, fie că sunt albi fie negri cu steaua caracteristică pe gleznă. Pe lângă modelele cu vârf ridicat foarte bine merg şi versiunile scurte ale acestor clasici.

https://sneakerstudio.pl/product-pol-12753-Buty-damskie-sneakersy-Converse-Chuck-Taylor-All-Star-OX-Color-Rubber-156776C.html      


Converse Chuck Taylor As Nike Flyknit

Marca Converse se poate identifica cu modelele Chuck Taylor. Mulţi sneakerși ai acestui producători s-au dezvoltat şi au evoluat devenind modele populare. La fel este şi în cazul chuckilor stilizaţi Nike Flyknit. Din 2003 albele mărci au intrat sub umbrela aceluiași proprietar, lucru care conferă posibilităţi nelimitate, dacă este vorba despre combinarea avantajelor acestora. De la Convers linia care caracterizează forma iar de la Nike a preluat materialul Flyknit. Rezultatul este o versiune mai bună a sneakerșilor care se comportă minunat în timpul zilelor dificile. Greutatea destul de redusă şi gradul ridicat de aerisire nu sunt singurele caracteristici ale Chuck Taylor As Nike Flyknit. Înainte de toate aceste încălţări îţi permit să te exprimi şi să completezi stilul creat în fiecare zi. Culoarea albă este versatilă şi se poate încadra, în mod elegant, într-o ţinută strălucitoare şi poate, în acelaşi timp să reprezinte un contrast plăcut cu nişte pantaloni negri şi o scurtă de piele.

   

Una dintre caracteristicile cele mai importante ale Converse este universalitatea. Începuturile mărcii au fost realizate de jucătorii de basket, dar în zilele noastre poţi să vezi aceşti sneakerși tot mai mult  pe stradă. Ei nu sunt atât de puternic asociate cu subculturile, dar încă permit să sublinieze propriul lor stil. În cazul în care ajungeţi la unul dintre modelele menţionate mai sus, indiferent de ceea ce purtaţi, asiguraţi-vă că veţi uita de modă şi veţi încerca să vă păstraţi caracterul individual.

 

Enjoy!

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel