Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

VANS 'Space Voyager'

Adăugat
2018-11-06
„Houston, avem o problemă”

 Colaborările sunt un subiect foarte fierbinte și mult dorit în anul curent. Fiecare marcă și-a prezentat așii scoşi din mânecă, dar Vans a pregătit ceva cu adevărat "cosmic".

 Colecția ‘Space Voyager’ a fost pregătită cu ocazia jubileului de 60 de ani a Agenţiei Naţionale Aeronautice și Spaţiale - NASA! Aceasta reprezintă, de asemenea, un omagiu adus explorării spaţiului cosmic de către om, primii paşi pe lună și misiunile planetare.

 Tema principală a fost stilistica îmbrăcămintei și încălțămintei pentru astronauți. Din colecția Vans ‘Space Voyager’ fac parte 4 siluete de pantofi - 2 joase: Vans Old Skool ‘Space Voyager’ și 2 înalte: Vans Sk8-Hi 46 MTE NASA, precum și îmbrăcămintea și accesoriile dedicate. Toate elementele colecției de mai sus prezintă cu mândrie logotipurile și fonturile agenției americane, patch-urile asociate cu îmbrăcămintea purtată de astronauți sau inscripția „John F. Kennedy Space Center” care se referă la cel mai cunoscut centru de zboruri spațiale. 

 Premiera mondială Vans ‘Space Voyager’ a avut loc pe 2.11.2018, iar anumite elemente ale colecției le puteţi achiziţiona la această adresă.


rafcyk

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel