Blog

                    Sneaker Blog
VANS 'Space Voyager'

VANS 'Space Voyager'

06/11/2018
„Houston, avem o problemă”

 Colaborările sunt un subiect foarte fierbinte și mult dorit în anul curent. Fiecare marcă și-a prezentat așii scoşi din mânecă, dar Vans a pregătit ceva cu adevărat "cosmic".

 Colecția ‘Space Voyager’ a fost pregătită cu ocazia jubileului de 60 de ani a Agenţiei Naţionale Aeronautice și Spaţiale - NASA! Aceasta reprezintă, de asemenea, un omagiu adus explorării spaţiului cosmic de către om, primii paşi pe lună și misiunile planetare.

 Tema principală a fost stilistica îmbrăcămintei și încălțămintei pentru astronauți. Din colecția Vans ‘Space Voyager’ fac parte 4 siluete de pantofi - 2 joase: Vans Old Skool ‘Space Voyager’ și 2 înalte: Vans Sk8-Hi 46 MTE NASA, precum și îmbrăcămintea și accesoriile dedicate. Toate elementele colecției de mai sus prezintă cu mândrie logotipurile și fonturile agenției americane, patch-urile asociate cu îmbrăcămintea purtată de astronauți sau inscripția „John F. Kennedy Space Center” care se referă la cel mai cunoscut centru de zboruri spațiale. 

 Premiera mondială Vans ‘Space Voyager’ a avut loc pe 2.11.2018, iar anumite elemente ale colecției le puteţi achiziţiona la această adresă.


rafcyk