Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

YEEZY BOOST 350 V2 "Butter'

Adăugat
2018-06-27

Am o veste foarte bună pentru toți fanii și entuziaștii celor "trei dungi" și persoanei lui Kanye West. Da, s-a întâmplat! Drop-ul proiectului comun al mărcii adidas și al rapperului carismatic a ajuns pentru prima dată la SneakerStudio.

Exact pe 30/06 la ora: 10:00, unul dintre  cele mai râvnite modele din lume - YEEZY BOOST 350 V2, îşi va avea premiera în SneakerStudio!

Acești pantofi nu trebuie prezentați nimănui, dar îmi voi permite să vă prezint câteva fapte legate de YEEZY.

Totul a început acum 12 ani, când Kanye a creat un model de pantofi pentru adidas care nu a fost niciodată realizat în cele din urmă, ceea ce este păcat. Mă întreb despre consecințele „jocului de pantofi” de mai târziu, după acest fapt neterminat, dar să lăsăm aceste speculații la o parte. După ani de zile, proiectul comun a fost reluat, iar la sfârșitul anului 2013 a fost stabilită colaborarea oficială dintre adidas și Kanye West. În ianuarie 2015 și-a avut premiera primul model adidas semnat - YEEZY BOOST 750 "Light Brown".

Următoarele drop-uri ale modelelor noi, cum ar fi YEEZY 350, 950, 350 V2, 700 și 500 au fost doar o confirmare a potențialului oferit de Kanye West și producătorul german. Premierele individuale vor fi însoțite, de asemenea, de o colecție de îmbrăcăminte semnată cu numele artistului. „YEEZY Season” a avut până în prezent tocmai șapte versiuni.

După o scurtă introducere, vă voi prezenta acum silueta personajului principal al postării de astăzi - YEEZY BOOST 350 V2 ‘Butter’. Cea mai recentă versiune este o continuare a designului unanim acceptat - și anume, partea superioară a upper-ului "șosetă" este executat din fire elastice Primeknit și talpă ondulată translucidă care ascunde spuma Boost de amortizare de-a lungul întregii sale lungimi. Această combinaţie confortabilă de minimalism și funcţionalitate are deja o mulţime de fani loiali. Întregul proiect este acoperit de o nuanţă pală de galben, dar există un aspect semnificativ în raport cu predecesorii săi - fără curea laterală cu inscripţia ‘SPLY 350’, analogic versiunii „Cream”. Vă place această schimbare? După părerea mea, totul a obținut un caracter și mai ascetic, conform principiului „mai puțin înseamnă mai mult”.

Ce să faci pentru a deveni proprietarul lor? Tot ce trebuie să faceți este să vă înscreți la tragerea la sorți pentru o șansă de cumpărare aici. Tragerea la sorţi va avea loc sâmbătă 30/06, la orele 7:00 și 10:00.

Mai multe detalii veţi găsi pe pagina yeezy.sneakerstudio.com.


Numai bine!rafcyk

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel