Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Sneakerblog

YEEZY BOOST 700 "Wave Runner"

Adăugat
2018-09-24

   YEEZY BOOST 700 ‘Wave Runner’ este un model care și-a marcat puternic prezența în lumea sneakerșilor. După dropul foarte limitat din luna martie al vecinilor noștri occidentali (șansele de cumpărare se mărgineau cu miracolul), adidas a decis să facă un restock de culoare al acestui model - „Solid Grey”.

Toţi cei interesaţi au sperat să aibă şansa de a cumpăra unul dintre cele mai căutate modele de pantofi din anul acesta. Silueta agresivă, puternic asociată cu anii '90, tendința actuală multicoloră așa-numita (colorblock) și o combinație interesantă de materiale diferite m-au făcut să decid să "explorez” mai adânc prototipul acestui proiect.

În timpul prezentării din luna martie a YEEZY 700,am avut impresia că am mai văzut-o undeva. Nu m-am înşelat. Kanye din momentul încheierii contractului cu adidas a obţinut acces la bogata arhivă a mărcii germane. 

Privind la 700, atenția noastră este atrasă de talpa masivă cu un model asemănător unui val. Un research rapid în rețea și ....bingo. Am găsit urmele acestora sub forma unei soluţii masive, de tenis - adidas EQT Solution din 1998. Tălpile în ambele cazuri sunt foarte asemănătoare între ele, datorită unor dungi diagonale caracteristice pe talpa intermediară. Un alt element comun este tehnologia ascunsă în talpă - spuma BOOST în cazul YEEZY 700 și sistemele Torsion și adiprene în EQT Solution.

Aceasta este adevărata inspirație a lui Kanye? Vă las să "descifrați" singuri acest secret și vă invit să citiți mini-lookbook-ul pe care echipa noastră la pregătit cu ocazia recentei lansări a YEEZY BOOST 700 „Wave Runner”. Aceasta este adevărata inspirație a lui Kanye? Vă las să "descifrați" singuri acest secret și vă invit să citiți mini-lookbook-ul pe care echipa noastră la pregătit cu ocazia recentei lansări a YEEZY BOOST 700 „Wave Runner”.rafcyk

Confirm că am citit și accept cele prevăzute în Termenii și Condițiile respectiv 'Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal'.
Ok
pixel